Eveniment-Social

Biblioteca Şcolii Gimnaziale „Alexandru cel Bun” din Iaşi a inițiat proiectul educativ „Moș Crăciun ca la carte” – FOTO

Publicat: 22 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Biblioteca Şcolii Gimnaziale Alexandru cel Bun din Iaşi a inițiat proiectul educativ Moș Crăciun ca la carte - FOTO
Biblioteca Şcolii Gimnaziale „Alexandru cel Bun” din Iaşi a inițiat proiectul educativ „Moș Crăciun ca la carte”

În perioada 5-21 decembrie 2022, biblioteca Școlii Gimnaziale „Alexandru cel Bun” din Iași a inițiat proiectul educativ „Moș Crăciun ca la carte”, alături de clasele I B, a II -a A, a III-a A, a III-a B, a VI-a E.

Elevii au pregătit o carte pe care au ambalat-o foarte frumos, au participat la o tombolă și fiecare copil a primit o altă carte în dar. Cartea primită în dar trebuie citită în vacanța de iarnă, iar în prima săptămână din noul modul, elevii vor veni la bibliotecă pentru a ne împărtăși impresiile din acea carte.

Evenimentul s-a desfășurat la biblioteca Școlii Gimnaziale ” Alexandru cel Bun” Iași și a fost încărcat de emoție, nerăbdare și bucurie!

„Îmi doresc foarte mult ca acest proiect să devină o tradiție pentru biblioteca școlii noastre. Mă bucur enorm când reușesc să determin elevii să citească. Mulțumesc tuturor elevilor, cadrelor didactice și părinților pentru susținere și implicare ” a declarat bibliotecar Andreia Paula Averescu.

Coordonatori acestui proiect au fost: Bibl. Andreia Paula Averescu, Prof. Înv. Primar Larisa Bodescu, Prof. Înv. Primar Greta Felicia Arteni, Prof. Înv. Primar Ramona Blaga, Prof. Înv. Primar Daniela Iordăchel, Prof. Înv. Primar Carmen Păvăluc.

Adauga un comentariu