Prima pagină » Sanatate » Remedii naturiste » Bicarbonat de sodiu: contraindicatii pentru sanatate
Bicarbonat de sodiu: contraindicatii pentru sanatate

Bicarbonat de sodiu: contraindicatii pentru sanatate

12 apr. 2021, 17:59,
BZI.ro, în Sanatate

Bicarbonatul de sodiu este utilizat de medicina alternativă pentru numeroasele sale virtuți. Pentru sănătate, bicarbonatul de sodiu prezintă foarte puține pericole, cu condiția să fie utilizat corespunzător. Bicarbonatul de sodiu este periculos pentru sănătatea dumneavoastră?

Bicarbonatul de sodiu este utilizat în medicina alternativă, deoarece are multiple beneficii pentru sănătate. Bicarbonatul de sodiu nu trebuie confundat cu alte pulberi albe. În plus, există diferite tipuri de bicarbonat de sodiu. Pentru uz medical, este important să se apeleze la cea mai pură formă. Pentru aceasta, este necesar să alegeți bicarbonat pentru uz medical, care este disponibil în farmacii.

De asemenea, bicarbonatul de sodiu este contraindicat persoanelor cu boli de rinichi. Atunci când este utilizat pentru îngrijirea dinților, bicarbonatul nu trebuie utilizat zilnic, deoarece poate deveni iritant.

Bicarbonatul de sodiu ca produs de uz casnic

Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit și ca produs de uz casnic și înlocuiește astfel detergenții convenționali, care sunt foarte dăunători sănătății și mediului. Astfel, bicarbonatul de sodiu nu prezintă niciun pericol specific atunci când este utilizat ca produs de uz casnic.

Desigur, bicarbonatul de sodiu industrial nu trebuie absolut deloc ingerat, deoarece poate fi periculos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *