International

Bill Gates, previziune sumbră pentru omenire. „Va fi de cinci ori mai fatal”

Publicat: 07 aug. 2020

Bill Gates, previziune sumbră pentru omenire. Pe lângă faptul că a prezis pandemia de coronavirus, undeva în anul 2015, Bill Gates anunţă acum o nouă etapa neagră în istoria omenirii. Aşa cum aţi bănuit, este vorba despre schimbarea climei.

Bill Gates a fost unul dintre puţinii oameni care au prevăzut pandemia care terorizează acum întreaga planetă. În 2015, în cadrul unei conferinţe, şeful de la Microsoft a afirmat că următoarea pandemie va fi cea mai puternică din istoria omenirii. Şi se pare că a avut dreptate. Mai mult decât atât, acesta averizeaza că după coronavirus un alt pericol ne bate la poartă. El atrage atenţia asupra schimbărilor climatice.

Bill Gates, previziune sumbră pentru omenire

Acum, Bill Gates lansează o nouă previziune sumbră şi afirma că următoarea „pandemie” va fi „schimbarea climei”, arătând că ce urmează va fi de cinci ori mai puternic faţă de ce trăim în aceste vremuri, care pentru mulţi dintre noi pot părea „apocaliptice”.

Omul de afaceri a folosit platforma „Gates Notes” pentru a lansat previziunile sale despre viitor.

„Deşi lumea lucrează pentru a opri noul coronavirus şi pentru a readuce viaţa la normal, trebuie, totodată, să acţionăm pentru a evita un dezastru climatic, construind şi dezvoltând tehnologii inovatoare care ne vor permite să eliminăm emisiile de gaz de seră. În altă ordine de idei, în 2060, schimbările climatice ar putea fi la fel de fatale că pandemia de COVID-19, iar în 2100 ar putea fi de cinci ori mai fatale”, a spus Bill Gates, potrivit presei străine.

Întrebat dacă societate este conştientă de schimbările climatice, Bill Gates a răspuns:

„Dacă învăţăm o lecţia COVID-19, putem să abordăm schimbările climatice mult mai informaţi despre consecinţele momentelor în care n-am făcut ce trebuia să facem. Criza actuală ar putea să ne dea informaţii despre cum putem să răspundem la următoarea”.

Bill Gates, în luptă cu noul coronavirus

Bill Gates a fost una dintre cele mai vocale personalităţi ale lumii în timplul pandemiei de coronavirus, îndemnând oamenii de ştiinţă să găsească cât mai repede tratamente şi vaccinuri şi a donat pentru crearea unui vaccin. Totodată, de-a lungul vremii, Bill Gates a contribuit la luptă împotriva HIV-SIDA în Africa şi a ajutat oamenii fără posibilităţi să aibă acces la apă potabilă.

Bill Gates, previziune sumbră pentru omenire. Magnatul promite că nu va folosi vaccinul anti-COVID pentru a implanta cipuri în corpul oamenilor

Bill Gates a dezminţit teoria conspiraţiei potrivit căreia mogulul tech ar intenţiona să folosească un vaccin anti-COVID pentru a implanta cipuri în corpurile oamenilor.

Întrebat despre teoriile care circulă în mediul online, Bill Gates a mărturisit că:

„Trebuie să demontăm această teorie. Sper să dispară cât mai repede. Cred că trebuie să spunem adevărul. Trebuie să le explicăm oamenilor care sunt valorile noastre, astfel încât toată lumea să înţeleagă de ce suntem implicaţi în acest proiect şi de ce suntem dispuşi să cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul unui vaccin”.

Fondatorul Microsoft a anunţat că fundaţia care îi poartă numele vă contribui cu 150 de milioane de dolari pentru a ajuta ţările sărace să lupte împotriva pandemiei de COVID-19.

Adauga un comentariu