Biscuiții cu nucă de cocs sunt extrem de fragezi și de parfumați. Ei sunt prilejul perfect pentru o invitație la ceai a celor mai buni prieteni. Cu toate acestea, rețeta aceasta este una extrem de simplă și de gustoasă, numai bună de încercat în orice moment al zilei.
Dacă ai rămas în pană de idei și nu știi ce desert să mai pregătești pentru cei mai dragi oameni ție, atunci nu-ți face probleme, deoarece această rețetă de biscuiți cu nucă de cocos este foarte ușor de făcut și este și delicioasă. Pentru acest desert gustos ai nevoie de doar câteva ingrediente, iar modul de preparare este unul extrem de simplu.
Biscuiți pufoși cu cocos
Rețeta de biscuiți de cocos este extrem de simplă și ai nevoie de doar câteva ingrediente pentru ea. Vei reuși să-i surprinzi pe cei mici cu acest desert gustos și sănătos. După ce vei consuma unul, îi vei pregăti de fiecare dată când vei avea poftă să mănânci ceva dulce.
Pofta de dulce poate fi uneori greu de stăpânit, așa că de cele mai multe ori căutăm rețete care să ne scutească de prea mult timp petrecut în bucătărie. Ei bine, această rețetă este ideală pentru a servi un desert delicios, rapid și cu puține ingrediente. În plus, poate fi inclusă în meniul pe care îl prepari pentru ocaziile speciale. Cu siguranță toți musafirii tăi vor fi cuceriți de acest preparat.
Pentru această rețetă de biscuiți cu nucă de cocos vei avea nevoie de 200 g unt 82% grăsime; 2 gălbenuşuri; 100 g de zahăr pudră; 1 plic zahăr vanilat; 250 g făină; 50 g fulgi de cocos; 1 vârf cuţit sare; 1 vârf cuţit praf de copt și 150 ml lapte rece.
Nuca de cocos este un aliment extrem de apreciat, motiv pentru care trebuie să îl consumăm mai des. Beneficiile sale sunt multiple, astfel că ajută în gestionarea diabetului, poate avea efect anti-cancerigen, ridică ridică imunitatea organismului, are efect anti-îmbătrânire și ajută la eliminarea kilogramelor în plus.
Indicații de preparare
În primul și primul rând, se mixează untul moale cu sarea, cu zahărul pudră și cu cel vanilat până se obține o cremă. Apoi, se adaugă și cele două gălbenușuri și se mixează energic. Se încorporează apoi făina amestecată cu fulgii de cocos și cu praful de copt.
Trebuie să ai grijă să nu amesteci intens, altfel biscuiții nu vor mai fi la fel de fragezi. Se adaugă apoi laptele rece, puțin câte puțin, până se obține o consistență cremoasă. Se fixează apoi cuptorul la 165 de grade Celsius, se pune aluatul pentru biscuiți într-un poș la care trebuie să atașezi un vârf cu deschizătură stelată.
Biscuiții se formează apoi într-o tavă acoperită cu hârtie de copt și este important ca toți biscuiții să aibă aceeași grosime. Lasă-i apoi la copt vreme de 15-20 de minute până ce devin aurii, iar rețeta este gata. Se pot servi atât simpli, cât și cu ciocolată topită pe deasupra. Sunt pufoși, aromați și pe placul tuturor. Mai mult decât atât, acești biscuiți cu cocos merg de minune pentru mesele pe care le ai alături de familie și musafiri.