Calatorii

Black Friday la Wizz Air. Scad preţurile masiv pe toate destinaţiile

Publicat: 29 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Black Friday la Wizz Air. Scad preţurile masiv pe toate destinaţiile
Black Friday la Wizz Air

Black Friday la Wizz Air. Cei care vânează chilipiruri au motive de bucurie astăzi. Operatorul low-cost Wizz Air a făcut anunţul aşteptat de toată lumea. Reprezentanţii companiei aeriene anunţa reduceri de până la 30% pe anumite zboruri rezervate vineri, indiferent de momentul călătoriei.

Reducerea de până la 30%

Potrivit unui anunţ al companiei, indiferent de destinaţie şi de momentul călătoriei, reducerea de până la 30% este valabilă doar vineri 29 noiembrie2019, de la ora 00.00 la ora 23.59 CET, pe zboruri Wizz selectate.

Preţurile se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com sau prin aplicaţia de telefon Wizz.

“Pasagerii romani dornici de călătorii au timp până la miezul nopţii să profite de ofertă şi să îşi facă cadou lor înşişi sau celor dragi o călătorie de neuitat. Cu reţeaua în permanenţă dezvoltare, Wizz Air asigura o gamă largă de 153 de rute din România. Destinaţia poate fi oricare din România sau dintre cele 700 disponibile în întreaga reţea Wizz”, infirmeaza operatorul.

Black Friday la Wizz Air. Tombola pentru cei care rezervă bilete

De asemenea, cei care vor rezervă biletele vineri vor intra automat într-o tombolă. Aici au şansa să câştige un voucher Wizz în valoare de 1.500 de euro.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est. Aceasta operează o flotă de 120 aeronave Airbus A320 şi A321. De asemenea oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 152 de destinaţii din 44 de ţări. Wizz Air are peste 5.000 de angajaţi, iat în ultimele 12 luni a transportat 38 de milioane de pasageri.

Wizz Air este listata la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ şi este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 şi FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transporturilor Aeriene (IATĂ) şi a Operaţional Safety Audit (IOSA), companie de referinţă la nivel global în ceea ce priveşte recunoaşterea siguranţei companiilor aeriene.

Adauga un comentariu