Sport

Blaise Matuidi, unul dintre jucătorii de la Juventus diagnosticați cu COVID-19, despre starea sa de sănătate: „Sunt optimist, pozitiv, puternic, am un moral bun”

Publicat: 18 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Blaise Matuidi unul dintre jucătorii de la Juventus diagnosticați cu COVID-19 despre starea sa de sănătate Sunt optimist pozitiv puternic am un moral bun
Diferenta dintre coronavirus si gripă

Internaţionalul francez Blaise Matuidi a fost testat pozitiv la coronavirus, însă jucătorul de la Juventus şi-a liniştit fanii într-un mesaj pe reţelele de socializare, subliniind că este optimist şi are un moral bun, anunță MEDIAFAX.

„Sunt optimist, pozitiv, puternic, am un moral bun. Vom fi mai puternici după această încercare. Să fim disciplinaţi şi uniţi. Sunt optimist, vom reuşi”, a scris Matuidi pe Twitter.

Francezul Blaise Matuidi este al doilea jucător al echipei Juventus Torino testat pozitiv cu Sars-CoV-2, după Daniele Rugan. Mijlocaşul este într-o condiţie bună, asimptomatic, şi se află acasă din 11 martie, în autoizolare, a precizat gruparea campioană a Italiei. După testarea pozitivă a lui Rugani, 121 de persoane legate de Juventus se află în carantină. Clubul Juventus Torino a anunţat, la 11 martie, că fotbalistul Daniele Rugani a fost diagnosticat cu Covid-19 şi este în acest moment asimptomatic. Luni, fundaşul Rugani a declarat că se simte bine, subliniind însă că izolarea e plictisitoare.

Adauga un comentariu