Actualitate

Blonda de la Drept, varianta româneasca! Besli Hamide este consilierea lui Cătălin Predoiu deși a picat examenul de admitere

Publicat: 18 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Blonda de la Drept varianta româneasca Besli Hamide este consilierea lui Cătălin Predoiu deși a picat examenul de admitere
Besli Hamide a fost angajată în Ministerul Justiției deși viața profesională nu o recomandă pentru acest post

Lucruri scandaloase ies la iveală din cadrul Guvernui PNL. Se pare că filmele devin realitate, în România. O focoasă blondă, pe numele ei Besli Hamide, a ajuns consiliera personală a ministrului Justiţiei asta deşi, din punct de vedere academic, nimic nu o recomanda.

Besli Hamide a picat examenul de admitere în profesia de executori judecătoreşti dar câştiga ”regește” pe poziţia de consiliera ministrului Justiţiei.

Besli Hamide, este consiliera lui Cătălin Predoiu asta deşi din punct de vedere profesional nu a excelat

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu şi-a pus o consilieră o tânără care nu are un CV impresionant. Besli Hamide se poate ” lauda” cu faptul că a picat, cu media de 5.17, examenul de admitere în profesia de executori judecătoreşti stagiari. Informaţia este publica şi apare pe site-ul Ministerului Justiţiei. Potrivit datelor de pe site-ul Uniunii Naţionale a Executorilor judecătoreşti, Besli Hamide a obţinut nota de 4.00 la Drept Civil, 4.5 la Drept Procesual şi 7.00 la Organizarea profesiei de executor. Cumulul notelor a făcut ca aceasta să fie respinsă. Tânăra a susţinut examenul în luna iunie 2019.

Funcţia este ocupată de aceasta din martie 2020, exact cu declanşarea stării de urgenţă. Blonda lui Predoiu este foarte activă în campania PNL pentru locale. Conturile sale de pe reţelele de socializare sunt pline de imagini din campania electorală, din Bucureşti şi alte oraşe, Besli Hamide afişându-se de mai multe ori şi alături de Ludovic Orban.

Codruța Elena Filip, un alt exemplu de angajare în Guvernul PNL

Codruța Elena Filip a „avut norocul” să fie angajată fără concurs pe funcția de consilier debutant la Direcția Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din Ministerul Sănătăţii.

Domnişoara care se pozează provocator a devenit cunoscută publicului larg în urma afișării relației pe care o are cu Valentin Sanfira, cântărețul de muzică populară și prezentatorul unei emisiuni TV.

Pe data de 10 octombrie cei doi îşi vor pune pirostriile.

Punctajul obţinut de Codruța Elena Filip în urma unui interviu acordat a fost de nu mai puţin de 89,33.

Ocuparea funcției de consilier debutant fără concurs a avut la bază Ordinul de Ministru nr.905/26.05.2020, semnat de ministrul Nelu Tătaru, prin care s-a aprobat „metodologia de ocupare, fără concurs, a posturilor vacante din cadrul Ministerului Sănătăţii, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art.11 din Legea nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 din 26.05.2020”. Codruța Filip s-a născut în localitatea Tătăruși, dar locuiește în Iași. După absolvirea liceului Pedagogic „Vasile Lupu” și-a continuat studiile la Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Apoi a urmat cursurile unui master în Drept European.

Adauga un comentariu