Local

Cea mai sexy “pițipoancă” de la Tătăruşi a ajuns peste noapte şefă la Ministerul Sănătăţii! Loc servit pe tavă pentru domnişoara care pozează provocator pe Facebook – GALERIE FOTO

Publicat: 10 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cea mai sexy pițipoancă de la Tătăruşi a ajuns peste noapte şefă la Ministerul Sănătăţii Loc servit pe tavă pentru domnişoara care pozează provocator pe Facebook - GALERIE FOTO
Codruța Elena Filip, sexy „pițipoanca” de la conducerea Spitalului Regional

Decizie de ultimă oră a Ministerului Sănătății. La conducerea Spitalelor Regionale a ajuns o cântăreață fotomodel. Pițipoanca de la Tătăruși are doar 24 de ani.

Spitalul Regional de Urgență va fi condus de o pițipoancă din Tătăruși

Codruța Elena Filip a „avut norocul” să fie angajată fără concurs pe funcția de consilier debutant la Direcția Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din Ministerul Sănătăţii.

Domnişoara care se pozează provocator a devenit cunoscută publicului larg în urma afișării relației pe care o are cu Valentin Sanfira, cântărețul de muzică populară și prezentatorul unei emisiuni TV.

Pe data de 10 octombrie cei doi îşi vor pune pirostriile.

Punctajul obţinut de Codruța Elena Filip în urma unui interviu acordat a fost de nu mai puţin de 89,33.

Ocuparea funcției de consilier debutant fără concurs a avut la bază Ordinul de Ministru nr.905/26.05.2020, semnat de ministrul Nelu Tătaru, prin care s-a aprobat „metodologia de ocupare, fără concurs, a posturilor vacante din cadrul Ministerului Sănătăţii, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art.11 din Legea nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 din 26.05.2020”.

Codruța Filip s-a născut în localitatea Tătăruși, dar locuiește în Iași. După absolvirea liceului Pedagogic „Vasile Lupu” și-a continuat studiile la Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Apoi a urmat cursurile unui master în Drept European.

Pe cât de sexy, pe atât de periculoasă! Această domnișoară din Iași a fost condamnată!

O tânără, de profesie asistent personal, a băut un cocktail într-un club de fițe din Iași, apoi a urcat la volanul unui BMW! Polițiștii de la Rutieră au luat-o ca din oală pe Cătălina Negru când au tras-o pe dreapta! Tânăra a recunoscut totul la audieri

A băut un cocktail într-un club de fițe din Iași, apoi a urcat la volanul unui BMW! Polițiștii au luat-o ca din oală pe tânără când au tras-o pe dreapta! Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au condamnat-o recent pe Cătălina Negru (31 de ani) la 10 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

„Instanța îi impune inculpatei să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 40 zile, fie în cadrul Primăriei comunei Victoria, fie în cadrul instituțiilor pe care aceasta le gestionează din punct de vedere administrativ”, au menționat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, ea putând fi contestată.

Cătălina Negru, prinsă băută la volanul unui autoturism BMW

Procesul Cătălinei Negru a început la finele anului trecut. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au acuzat-o pe tânără că a șofat sub influența alcoolului.

„Pe 5 mai 2018, în jurul orei 2:45, inculpata a condus autoturismul marca BMW pe bulevardul Dimitrie Mangeron, din municipiul Iași, având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală, respectiv de 1,00 g/l alcool pur în sânge”, au precizat anchetatorii ieșeni.

În momentul în care a fost trasă pe dreapta de către polițiștii de la Rutieră, oamenii legii au constatat că aceasta mirosea a alcool. Astfel, polițiștii au testat-o pe tânără cu aparatul etilotest Drager, ea a având o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, Cătălina Negru a fost dusă la Spitalul de Neurochirurgie „Prof.dr. Nicolae Oblu”, din Iași, unde i-au fost prelevate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Adauga un comentariu