Titlurile zilei

Blondina de la Psihologie știe cum să trezească imaginația bărbaților! „Dacă am sau nu succes? Știu doar că sunt fericită!” – GALERIE FOTO

Publicat: 04 nov. 2022
_____ Vizualizări 28 Comentarii
Blondina de la Psihologie știe cum să trezească imaginația bărbaților Dacă am sau nu succes Știu doar că sunt fericită  GALERIE FOTO
Simona Alexuc este cunoscută de către internauți drept „SimonaOnly22” și este prietena celor două actrițe Maria Georgiana și Maria Popa

Simona Alexuc este cunoscută pe Instagram drept „SimonaOnly22”, are 27 de ani și este studentă în anul III la Facultatea de Psihologie din cadrul Universității „Al. I. Cuza“ Iași. Din 2021, blondina de la Psihologie s-a făcut remarcată pe platforma OnlyFans, destinată adulților

Simona Alexuc activează pe OnlyFans din anul 2021, deoarece atunci a început să nu o mai intereseze prejudecățile societății și să fie exact așa cum își dorește ea. Tot de atunci și-a făcut simțită prezența pe această platformă pentru adulți. Tânăra este prietenă foarte bună cu Maria Georgiana și Maria Popa, reușind astfel să se susțină reciproc și să evolueze cât mai mult pe plan profesional, dar și pe plan personal.

„Aș fi putut fi printre primele fete din România care fac content pe OnlyFans, dar pe atunci încă aveam reminiscențe ale prejudecaților societății, așa încât, după ce am eliminat aceste piedici, am început să-mi fac simțită prezența pe această platformă, din august 2021”, declară pentru reporterii BZI Simona Alexuc, cunoscută pe Instagram drept „SimonaOnly22” .

Blondina de la Psihologie (6)
Simona are 27 de ani și din 2021 a început să activeze pe platforma OnlyFans

Blondina de la Psihologie s-a făcut remarcată pe OnlyFans și acum se bucură de reușite

o poza cu Maria Georgiana si Simona Alexuc
: Simona susține că întodeauna atrage persoanele de pe aceeași lungime de undă și este fericită pentru prietenia sinceră, pe care a reușit să o lege cu regina rețelelor de socializare

Simona Alexuc este fericită pentru reușitele de până în prezent, dar își dorește să evolueze cât mai mult. Tânăra mărturisește faptul că este o persoană onestă și este diferită de la o zi la alta, pentru că se află într-o continuă dezvoltare și mereu muncește pentru a-și autodepăși condiția.

„Cine sunt eu? Sunt alta în fiecare zi. Nu există un răspuns corect sau greșit la această întrebare. Atâta timp cât rezonez cu ceea ce spun și ce fac și nu încerc să maschez niște defecte sau calități, pentru că asta m-ar face un om slab, un om mincinos cu mine și cei din jur, consider că sunt un om fain și onest și într-o continuă schimbare și evoluție. Cine sunt astăzi se datorează faptului că nu am renunțat niciodată la viața din mine”, relatează Simona, tânăra focoasă de pe OnlyFans.

Ieșeanca este foarte fericită pentru toate realizările de până acum, iar acest lucru este singurul ei gând, după care se ghidează zilnic. Tânăra preferă să dea frâu liber pasiunilor și să-și trăiască viața așa cum îi este cuvenit.

„Succesul este ca un iceberg. Doar cine a muncit și și-a dedicat mare parte din timpul său unui scop poate înțelege ce e succesul. Dacă am sau nu succes? Știu doar că sunt fericită. Este singurul gând cu care mă trezesc dimineața și singurul cu care adorm”, adaugă Simona.

o poza cu o tanara
Focoasa de pe OnlyFans mărturisește faptul că nu câștigă atât cât își dorește, însă este mulțumită cu acest lucru, deoarece a reușit să-și îndeplinească toate dorințele

Simona Alexuc: „Atragem persoanele de pe aceeași lungime”

Simona Alexuc a legat o prietenie sinceră cu cele două modele de pe OnlyFans, Maria Georgiana și Maria Popa. Tinerele se susțin reciproc și evoluează împreună pe toate planurile.

„Cu siguranță atragem persoanele de pe aceeași lungime, iar prietenia cu Maria Georgiana și cu Ana este una care-mi place și-mi aduce un strop de nebunie faină în rutina mea. Se pare că avem unele aspirații comune pe lângă deschiderea și cheful de distracție de care dăm dovadă în ieșirile noastre din timpul liber”, afirmă Simona Alexuc.

Cu toate că și Simona are parte de „hate“, nu s-a lăsat demoralizată de acest lucru niciodată. Tânăra a avut parte de toată iubirea părinților ei, iar în momentul în care s-a decis să devină model pe platforma OnlyFans nu au descurajat-o. Mai mult decât atât, aceștia o încarcă cu pozitivitate și multe aprecieri.

„Oriunde există critică și invalidare, acolo nu există dragoste. Pe acest considerent, vreau să afirm că am primit toată iubirea pe care părinții mei au fost capabili să o ofere. În momentul când am devenit adult cu acte în regulă, am considerat că eu sunt cea mai în măsură să decid drumul vieții mele, aspect care a fost îmbrățișat în continuare. Cei apropiați mie sunt foarte puțini, iar aceștia mă încarcă cu aprecieri și curaj”, spune modelul de pe OnlyFans.

Care sunt veniturile modelului de pe OnlyFans

o persoana cu Simona de la sala
Ieșeanca mărturisește că iubește să meargă la sală și face acest lucru zilnic

Simona Alexuc, cunoscută de către internauți ca „Simona Only22”, povestește reporterilor BZI că nu câștigă atât cât își dorește, însă acest lucru nu o nemulțumește. Tânăra afirmă și faptul că nu este un bun gestionar.

„Câștig, poate nu atât de mult precum mi-aș dori. Dar cât câștig și câți bani am nu e relevant. În tot acest timp am mâncat, am dormit, am pierdut… Recunosc că nu sunt un foarte bun gestionar. E foarte important la ce ne raportăm. Dacă ne gândim la salariul unei promoterițe care împarte pliante, da, câștig foarte bine. Daca mă compar cu orice politician care-și poate permite niște palate, atunci când mă uit la casa în care locuiesc am senzația că stau într-o colibă!”, spune amuzată Simona.

Focoasa blondină reușește să atragă privirile bărbaților de pe OnlyFans, deoarece se bazează pe simplitate și autenticitate. Aceasta susține că în ultima vreme există o nevoie mai mare a bărbaților de a se refugia într-un ecran în care să privească un conținut de calitate destinat adulților.

„Da, mă bazez pe simplitate și autenticitate. Cred că asta ne face pe noi, oamenii, să fim doriți și apreciați pentru cine și ceea ce suntem. În spatele acestor poze de «teasing» există content destinat adulților care, evident, nu este gratuit. Am speculat această nevoie din ce în ce mai mare a bărbaților de a se refugia și de a evada din cotidianul lor în spatele unui ecran, pentru câteva momente de vulnerabilitate, poate din cauza faptului că nu au cu cine împărtăși fanteziile lor, poate că acasă exista o tensiune de cuplu sau poate din curiozitate, pur și simplu”, zice blondina de la Psihologie.

Comentarii
  • Cum sa impachetezi frumos o curva! Sa.i zica cineva lu tanti psiholog ca ceea ce face ea, este tot o forma de prostitutie…. a vzt ca face foamea si s.a apucat sa.si vanda corpu…

  • Fa Marie, la ce sa balim? Ca ea e plin pe net. Cu 100 de lei isi face orice nespalat treaba cu ea.
    Barbatii cauta femei adevarate, nu curve de le au toti nespalatii!

  • O vad in viitor o mare universitar,o asistenta de cabinet parlamentar,prezentatoare sport…de ce nu psiholoaga la o echipă de fotbal aflată în deriva…ar trezi băieții printr-un gangbang imediat …

  • O vad o viitoare universitar,o asistenta de cabinet parlamentar ,prezentatoare sport și la echipele de fotbal aflate în deriva o excelenta psiholoaga…i va trezi imediat pe fotbaliști printr-un gangbang ..

  • „Știu doar că sunt fericită!”… Şi porcul e fericit în glodul lui.

    Deschide-ţi ochii, Simonico! Eşti doar o marfă care va expira în câţiva ani. Gândeşte pe termen lung, altfel o să regreţi. Ce semeni, aia culegi: vinzi carne, vei fi tratată doar ca o bucată de carne.
    Care EXPIRĂ.

  • Toți frustrații adunați la un loc. Dacă va scrie asta tremurați cu telefonul in mana … Terminați cu comentariile urate ca e frumoasa și punct !

  • Nu a zis nimeni ca e urâta , sa zis ca e grasa și ca se prostituează. Și bărbații de valoare caută femei cu principii nu stricate plătite de Simpsi sa se masturbeze pe 3 lei abonamentul.

  • Băi moldoveni frustraţi şi închişi la minte: nu mai comentaţi aiurea.

    Bărbatul adevărat şi destupat la minte, fără prejudecăţi, are cont pe Only Fans şi le dă bani mulţi „actriţei” Maria Georgiana şi „studentei” Simona Alexuc pentru ca bietele fete să aibă din ce trăi.

    Bărbatul adevărat nu vrea o femeie cu bun simţ, care se respectă şi familistă. NU!
    El vrea o femeie care se dezbracă pe bani, care umple netul cu poze şi filmuleţe cu ea mai mult sau mai puţin goală.
    Bărbatul adevărat vrea o femeie pe care au văzut-o dezbrăcată şi crăcită mii de alţi bărbaţi.

    PS Când scopul tău în viaţă e doar să placi bărbaţilor, eşti doar o marfă.

  • Mare diferenta intre ea si sora ei. Sora sa, doxa de cursuri, 2 facultati, citita, manager si arata bombaaaaaa. Putea si ea mai mult dar… daca exista only, de ce sa nu mearga pe varianta „easy way”.

  • Sa vad ce fac nulitatile astea cand arata de 35-40 de ani (cel mult) cand nu mai da nimeni nici un scuipat pe ele.
    Si videochatistele/ OnlyIncels-istele astea arata de 35-40 de ani de pe la 25, de la atata machiaj

  • Onlycels Maria aia Popa are 35 de ani coaie si face only si e bunuta pt varsta ei, mai e si patroana si a facut si chat inainte, deci chiar e buna au bani si se tin bine astea pana la 80 de ani

  • Cața p,,,a a înghițit, cap la cap de le punea, Europa înconjura,,,,, scorul, cât e scorul?, afișați și mercurialul veveritelor

  • Care au de comentat, nu va mai clatiti ochii pe aici, mergeti la piata si cand cumparati un gogosar clatiti.va ochii cu o babuta. Fiecare face ce vrea cu corpul sau. Aruncati cu mal in toti care scot un pic capul din mlastina.

  • Prostituarea pe net inseamna pt tine „a scoate capul din mlastina”?

    Ti se pare ca tipa asta e de „clatit ochii” la ce moaca are? Cu kila aia de machiaj arata de 35 de ani. Nici genele false nu o prea ajuta. Iar din poze pare sub 1.65.
    Toata numai cur. Bleah!
    Zi-mi ca esti cocalar fara sa-mi zici ca esti cocalar.

  • De ce oare nu doriti voi ca si jurnalisti sa luati interviu unui elev, student care a participat la o olimpida, care a avut o reusita ca sa aiba si restul oamenilor ceva de invatat, nu doar fete din astea „studente”

  • Toti frustratii lasati comentarii urate, dar va cam curge din gura oricum! E si desteapta si frumoasa ! Oricum nu s-ar coborî la nivelul celor care o critica. asa ca frau liber la Hate – start

  • De ce s-ar automutila cineva în halul ăsta, nu știu, e greșit să te întrebi? Tatuaje, botox, fund bombat tip brazilian (promovat excesiv de media), diverse operații estetice, glet aka machiaj la kg pe față ș.a.m.d. Răspunsul e simplu și anume acela că există anumite frustrări sau neanunjusuri, nemulțumiri legate de propria persoană și de asta se recurg la diverse operații estetice și implanturi. Astfel de persoane sunt obsedate după propria imagine și se plac prea mult, de asta și postează atât de multe poze, story-uri etc. Acestea vor îmbătrâni urât, cel puțin fizic, e doar un miraj care va dura 5-10 ani, maxim. Ce poți discuta cu asemenea persoane, concret, făcând abstracție de OF etc.? Ele nu se respectă pe sine, dar tot bărbații sunt de vină. Media, social media și modelele promovate de acestea sunt toxice și am impresia că degeaba avem atâta tehnologie la dispoziție, că tot nu am trecut încă de anumite stadii evolutive.
    Personal, mi-ar fie mie rușine că jurnalist, să promovez așa ceva și să public astfel de „articole”, doar pentru a îndeplini nu știu ce target! Cum era aia, nu mai avem presă și jurnalism de calitate in România. Păi tot voi vă faceți vinovați de asta.

  • @AnonimEste un articol plătit pentru promovarea acestor fete de către cei care se ocupa de operațiunile de logistică și plasare a acestor modele OF în străinătate!Jurnaliștii ar putea fi transparenți și să scrie la început -„Promovare plătită de …”.

  • muntele de kakat e plina de figuri si arata ca o scroafa ieftina pe care doar sa te pis sau caci…… urita bofluzqa, fata tite,,,, si un cur plin de vergeturi psiholoaga pluii de sflet!!!!o gasiti la vivertine suge matura la femeile de serviciu…

Adauga un comentariu