Magazin

BMW APAN Motors Iași –  primul BMW iX este pionierul unei noi ere

Publicat: 28 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În secolul vitezei BMW iX anunță începutul unei noi ere a mobilităţii, beneficiind de un concept axat pe dezvoltarea durabilă în fiecare detaliu. Ducând mai departe rolul de inovator al BMW i, acesta propune o gamă impresionantă de noi soluții tehnologice, care pun bazele de dezvoltare ale  viitoarelor modele ale BMW Group.

Acolo unde oamenii ocupă locul central şi tehnologia inteligentă se estompează în fundal

Tehnologia de la bordul BMW iX este implementată inteligent, manifestându-se doar atunci când este de fapt necesară. Acest lucru îl face intuitiv de utilizat, mai degrabă decât să pară prea complex. Designul interior transmite un sentiment de siguranţă şi familiaritate, generând un nou tip de legătură între pasageri şi automobil. Afişajele şi comenzile sunt reduse până la esenţial, consolidând suplimentar impresia unui habitaclu simplu care oferă un loc de relaxare. Abordarea hi-tech pentru interior poate fi văzută într-o serie de caracteristici, inclusiv difuzoare integrate discret, guri de aerisire sculptate elegant, suprafeţe încălzite şi includerea discretă a proiectorului BMW Head-Up Display în panoul de instrumente, astfel încât devine aproape invizibil. Volanul cu formă hexagonală, un comutator oscilant pentru selectarea treptelor de viteză şi ecranul central curbat BMW – parte din noua generaţie a sistemului de operare iDrive – definesc un habitaclu modern si futurist.

Autonomie de peste 600 de kilometri

Cu o autonomie de peste 600 km*, BMW iX este automobilul perfect de zi cu zi, ideal atât pentru condus în oraş, cât şi pe distanţe lungi. De asemenea, se mândreşte cu proprietăţi aerodinamice excelente datorită designului său extrem de eficient, care contribuie la un consum redus de energie de mai puţin de 21 kW/h şi la o valoare Cx de doar 0,25 – neegalată în segmentul său de automobile.

Fii printre primii

Viitorul este la un click distanță! Intră pe site-ul nostru și alege metoda preferată de a comanda unul dintre primele modele BMW iX.

APAN Motors este dealer autorizat BMW, fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava.BMW APAN Motorsare o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motorseste ghidată de misiunea Livrăm Bucurie Și Chiar Mai Mult!”iar la departamentul Aftersales Totul este despre ÎNCREDERE!.

*măsurat în conformitate cu ciclul de testare WLTP

 

 

Adauga un comentariu