Eveniment-Social

Bogdan Cojocaru, deputat PSD de Iași: După descinderile la Palatul Victoria și la ministere, mai rămâne să-l vedem pe Iohannis numărând duminică voturile

Publicat: 07 nov. 2019

Bogdan Cojocaru, deputat PSD de Iași susține că președintele Klaus Iohannis arată, prin atitudinea sa din ultimele zile, că el este adevăratul premier și nu Ludovic Orban, adăugând că ”mai lipsește să-l vedem pe șeful statului numărând duminică voturile”.

Bogdan Cojocaru, deputat PSD de Iași afirmă, într-un comunicat de presă, că guvernarea României a fost preluată ”abuziv” de un partid care a luat doar 19 la sută la alegerile din 2016, iar acum, ”prin trădări și cumpărări de parlamentari la bucată, candidatul Iohannis și-a asigurat, pentru a doua oară, guvernul său”.

”Zilele acestea l-am putut urmări făcând un adevărat tur de forță la preluarea portofoliilor de către noii miniștri PNL, totul culminând cu a prezida prima ședință de guvern și a se fotografia cu membrii cabinetului Orban. Așa ne-am putut explica, într-un final, de ce domnul Orban a vorbit la audierile din parlament in locul miniștrilor. De altfel, doar acolo a putut și domnia sa să o facă, pentru că adevăratul prim-ministru este Klaus Werner Iohannis” a afirmat deputatul PSD de Iași, Bogdan Cojocaru.

El adaugă că România intră într-o ”etapă periculoasă”, în condițiile în care întreaga putere a încăput pe mâinile unui singur om.

”După descinderile la Palatul Victoria și la ministere, mai rămâne să-l vedem pe Iohannis numărând duminică voturile. A vrut întreaga putere, prin diverse metode a și obținut-o, însă PSD se va opune cu toate forțele împingerii României în dictatură”, a mai afirmat parlamentarul social-democrat.
Deputatul PSD consideră că ”prin votul românilor, liberalii cu siguranță îl vor invita pe Klaus Iohannis să fie prim-ministru, după ce candidatul PNL va pierde alegerile”.loading...

Comentarii
  • Bogdan Cojocaru, era mai bine cu AnalFabeta? Dupa alegerile europarlamentare, Primul ministru din Danamarca si-a luat rucsacul in spate si a plecat pe jos de la guvern, partidul sau pierzand alegerile.Unde este bunul simt la noi?S-a recurs la nagocierti, „la cumparari”, pentru ca asta dorea majoritatea cetatenilor.Ca acolo era o gasca bine infipta, cu toate retelele formate, se stia. De asta ne vindea Dancila gogosi cu programul de guvernare.

    Răspunde

Adauga un comentariu