Actualitate

Bogdan de la Ploiești, ridicat de polițiști, direct de pe scenă! S-a întâmplat în timpului concertului

Publicat: 19 mart. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Bogdan de la Ploiești ridicat de polițiști direct de pe scenă S-a întâmplat în timpului concertului
Bogdan de la Ploiești a fost ridicat de polițiști, direct de pe scenă

Bogdan de la Ploiești a fost ridicat de polițiști, direct de pe scenă. Fanii s-au alarmat și nu au înțeles ce a făcut manelistul, încât să fie reținut de oamenii legii. Manelistul a reacționat haios și după ce prietena lui, Cristina Pucean, a anunțat pe rețelele de socializare că s-a despărțit de el.

Bogdan de la Ploiești, ridicat de polițiști, direct de pe scenă!

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele de la noi din țară. Acesta se bucură de un succes incredibil, având milioane de vizualizări atât pe YouTube, cât și pe TikTok. Mai mult decât atât, în urmă cu câteva luni, artistul anunța că are atât de multe concerte încât cu greu mai găsește timp să se odihnească.

Recent, Bogdan de la Ploiești a stârnit un val de reacții în mediul online, după ce s-a viralizat un videoclip în care era săltat de polițiști, direct de pe scenă. Fanii s-au alarmat și nu au înțeles ce a făcut manelistul, încât să fie reținut de oamenii legii.

Chiar dacă videoclipul a creat panică, oamenii prezenți la concert au lămurit întreaga situație. Momentul a fost regizat, iar „polițiștii” făceau de fapt parte din echipa manelistului.

„Dacă voi credeți ca polițiștii adevărați umblă în adidași ….?” / „Bogdan și a înscenat arestarea în fata publicului sa vadă reacția lor” /, „Tu și Dani Mocanu ce aveți farse de astea în program”, „Mai venim! A fost genial! Btw: Nu este pe bune, a fost o farsă. Reușită”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Bogdan de la Ploiești a reacționat după ce Cristina Pucean a anunțat despărțirea

Cristina Pucean a anunțat, printr-un mesaj pe Instagram, că relația ei cu Bogdan de la Ploiești s-a încheiat. La scurt timp, artistul a reacționat și a oferit un răspuns de milioane.

Showbiz-ul a fost luat cu asalt de acest anunț total neașteptat. Cristina Pucean a anunțat, printr-un mesaj pe InstaStory, că relația ei cu Bogdan de la Ploiești a ajuns la final, fără să ofere prea multe detalii. Astfel, toată lumea se gândește că ar fi o strategie de marketing, mai ales după răspunsul pe care manelistul l-a dat în online, după ce dansatoarea a anunțat despărțirea.

„Relația mea cu BDLP s-a încheiat!”, a scris Cristina Pucean, pe Instagram.

La scurt timp, Bogdan de la Ploiești a dat o replică de milioane, făcând haz de necaz pe seama celor întâmplate.

„Revin cu RĂSPUNS! Fac curat în CASĂ”, a scris artistul la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Rămâne de văzut dacă cei doi și-au spus într-adevăr „adio” sau este doar o strategie de promovare în mediul online.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești se numără printre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară. Anunțul că nu ar mai fi împreună i-a dezamăgit pe fanii.

O altă farsă făcută de manelist a fost cea în care Bogdan de la Ploiești a fost ridicat de polițiști, direct de pe scenă.

Comentarii
Adauga un comentariu