Cancan ultimă oră

Bogdan Mocanu, o nouă relație: „Este mai matură decât mine cu mai mulțișori ani, dar nu contează”

Publicat: 20 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Bogdan Mocanu iubește din nou! Fostul concurent de la ”Puterea dragostei” a publicat prima imagine cu femeia care i-a sucit mințile, iar fanii au reacționat pe loc.

Bogdan Mocanu se iubește de ceva timp cu o brunetă focoasă, mai mare decât el cu șapte ani. Fostul concurent de la ”Puterea dragostei” a fost atras de frumusețea și felul de a fi al iubitei sale, cu care și-a petrecut sărbătorile. Relația este una serioasă având în vedere faptul că tânărul i-a cunoscut deja pe părinții brunetei.

Cei doi nu locuiesc încă împreună, dar își petrec majoritatea timpului unul cu celălalt, iar în viitorul apropiat cu siguranță vor face și acest pas.

”Este brunetă, este mai matură decât mine cu mai mulțișori ani, dar nu contează. Nu trebuie să fie o relație în care doar unul îl consumă pe celălalt, ne consumăm reciproc și e foarte mișto. Este cunoscută, nu neapărat artistă, dar nu vreau să spun cu ce se ocupă. Pe Instagram am văzut-o pentru prima oară”, mărturisea Bogdan Mocanu.


Nu a vrut să-și facă relația publică, așa că Bogdan Mocanu nu a dezvăluit numele iubitei sale. Însă… i-a arătat chipul! Tânărul a publicat prima imagine cu iubita sa pe contul de Instagram și le-a dezvăluit, astfel, fanilor femeia care îi face inima să tresare de ceva timp încoace.

Adauga un comentariu