Sport

Bogdan Vintilă a dezvăluit secretul succesului la FCSB! „Trebuie să rămânem la fel de umili”

Publicat: 17 dec. 2019

Bogdan Vintilă a dezvăluit secretul succesului la echipa sa și a spus unde a avut de lucrat cel mai mult în momentul în care a preluat echipa. Tehnicianul FCSB a dezvăluit și de ce a preferat să joace cu Soiledis în centrul apărării. Grecul i-a răsplătit încrederea și a marcat primul gol al meciului. Coman a fost cel care a stabilit scorul final.
FCSB este pe o pantă ascendentă, fiind pe locul 4 în Liga 1, dar Vintilă are un mesaj pentru jucătorii săi. Tehnicianul roș-albaștrilor le transmite acestora să continue „să fie umili”.

„Când am preluat echipa știam ce pot jucătorii și am considerat că se poate lucra foarte bine cu ei. Erau doar debusolați la momentul acela. Trebuie să nu cădem în partea cealaltă cu euforie, mândrie. Trebuie să rămânem la fel de umili, ca atunci când eram jos. Eu încerc să fiu echilibrat și asta le transmit și jucătorilor”, a declarat Bogdan Vintilă după meci.

Planic – Soiledis, cel mai bun cuplu de fundaș centrali, etapa trecută

Bogdan Vintilă susține că a preferat să joace din nou cu Soiledis în poziția de fundaș central pentru că în etapa trecută acesta a format, alături de Planic, cel mai bun cuplu de fundași centrali, în etapa trecută.

„Soiledis confirmă că este un jucător inteligent, polivalent, iar el cu Planic au fost cei mai buni fundași centrali în etapa trecută, după toate statisticile, și era normal să merg pe aceeași linie”, susține Vintilă.

Ultima impresie contează!

Bogdan Vintilă s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor săi și de faptul că aceștia au început să facă spectacol. Antrenorul FCSB și-ar dori ca echipa sa să încheie anul cu o victorie, în meciul cu Craiova.

„Sunt mulțumit de jocul făcut de jucătorii mei. Confirmăm momentul bun prin care trecem și ne dorim foarte mult să câștigăm jocul cu Craiova. Contează foarte mult ultima impresie și locul din clasament. Fazele fixe fac parte din antrenamentul nostru. Mă bucur că jucătorii mei s-au descătușat și au încercat un fotbal dintr-o atingere, din exterioare, lucru care mie-mi place. Sunt mulțumit de ei”, a mai spus Bogdan Vintilă.

FCSB – Craiova, 22 decembrie, ora 20:00

În ultimul joc din acest an, FCSB va avea derby-ul cu Craiova, pe teren propriu, iar Bogdan Vintilă vrea neapărat cele trei puncte și în meciul cu oltenii.

„O să fie un joc interesant și ne dorim să câștigăm cele trei puncte la finalul lui. Avem mulți suporteri, FCSB este o echipă foarte iubită, nu doar în București, ci în toata țara”, a încheiat Vintilă.

Partida dintre FCSB și Craiova se va disputa duminică, 22 decembrie, de la ora 20:00, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.

Adauga un comentariu