Local

„Boho by London” s-a deschis la Hotelul Traian, din centrul Iașului – FOTO/VIDEO

Publicat: 07 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Conducerea hotelului Traian, din centrul Iași, inaugurează un nou local în incinta unității de cazare. În această seară, clienții participă la inaugurarea gastro – pub-ului  „Boho by London”, cu specific internațional libanez, în prezența mai multor invitați surpriză.

„Am avut un proiect pilot în Iași, în zona Sărărie, iar acum am decis să ne extindem. Este o inițiativă care a fost luată în urmă cu 1 an. Vom servi produse care nu se găsesc în Iași, din bucătăria internațională libaneză, preparate din carne, dulciuri specifice. Deja avem o clientelă formată. Pe partea de bar avem băuturi fine, cocktailuri internaționale, dar și rețete proprii. Noi am deschis în urmă cu 6 zile, dar vrem să ne lansăm oficial. Locația din zona Sărărie va fi închisă pe perioada iernii, va fi folosită doar pentru livrări la domiciliu ”, a precizat Andrei Pricop, unul dintre asociații localului.

Evenimentul a început cu un moment muzical susținut de o formație locală. În afacere este implicat și Vasile Pușcașu, patronul hotelului Traian.

Adauga un comentariu