National

Bombă în cazul de la Caracal

Publicat: 20 oct. 2019

Declarații fulminate despre Cazul Caracal au fost făcute, într-o emisiune televizată de avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop. Acesta a afirmat că cele mai bune rămășite de oase prelevate de la Casa Groazei au fost folosite la IML, majoritatea fiind concasate la grămadă și ce a rămas au fost trimise FBI-ului.

„Practic au rămas niște bucăți de cenușă care au fost trimise. Aveam o gramada de oase, grămezi, o nebunie de pungi cu oase, strânse de peste tot. Este greu ca specialiștii americani sa mai gasescă ADN-ul din rămășitele care au fost trimise, a declat Tonel Pop.
El a contrazis rezultatele prezentate de IML considerând că este improbabil ca Alexandra Măceșanu să nu mai trăiască, cu atât mai puțin Luiza Melencu..

Au fost găsite oase, după numărul de cromozomi poți să îți dai seama

Dar nu s-a putut stabili real numărul de cromozomi, nici dacă sunt de origine umană sau animală. Au spus că e uman. De ce? Că asa trebuie. Au ales 6 dinți mai intregi i-au concasat au făcut pulbere și au stabilit un ADN amestecat.

Proba de bază a legiștilor a fost bazată pe o măsea de minte după care s-a stabilit și vârsta, de 14-15 ani. Cam atât. Ori este de notorietate că în peste 90% din cazuri măseaua de minte erupe între 17 și 25 de ani, uneori niciodată. Șefa IML chiar a scris în declarații că aceasta e proba de bază în urma căreia s-a stabilit vârsta. Deci e improbabil ca asta să se întâmple la 14-15 ani, cât avea Alexandra. Unde mai pui și că după recoltarea probelor, Alexandra avea vreo 70 de dinti, trei bazine și cinci mâini. Se poate vorbi și de o contaminare a probelor”, a conchis Tonel Pop.

El a mai spus că deși este avocat în caz nu i se arata dosarul, totul este ținut la secret, în mare taină.loading...

Adauga un comentariu