Local

„Bomba sexy”, alergică la gratii! Nepoata lui „Passaris” află azi dacă va fi sau nu liberă! – UPDATE

Publicat: 17 feb. 2020

UPDATE: Judecătorii au respins contestația tinerei.

Știre inițială

Nepoata celui supranumit „Passaris de România”, Nicoleta Petcu, a contestat la finele săptămânii trecute măsura arestului preventiv, luată în cazul ei de magistrați. Astfel, astăzi, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași vor analiza contestația formulată de tânără, urmând a decide dacă aceasta poate fi cercetată în stare de libertate sau nu.

Amintim că, miercurea trecută, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (SIC) au efectuat două percheziții, una în București, iar alta în Zimnicea. După o anchetă ca la carte, oamenii legii au ajuns la concluzia că individul cunoscut sub numele de „Passaris de România”, Constantin Cojocaru, ar fi avut un complice când ar fi jefuit mai multe case din zona Bucium. Oamenii legii au precizat că nepoata sa ar fi fost cea care l-ar fi ajutat.

Totul a început în momentul în care Constantin Cojocaru a pus ochii pe mai multe vile din zona Bucium. Cel mai probabil, individul a supravegheat zona o lungă perioadă de timp și a observat programul locuitorilor.

Potrivit anchetatorilor, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, Cojocaru a spart șapte vile din zona Bucium. Vilele au fost alese pe sprânceană, printre cei păgubiți aflându-se medici și oameni de afaceri. Bunurile ar fi ajuns la Nicoleta Petcu, nepoata lui Cojocaru, dar, din câte susțin surse judiciare, și iubita acestuia.

Adauga un comentariu