Actualitate

Bone Ferenc a fost prins de poliţişti. Bărbatul suspectat că și-ar fi ucis iubita și a abandonat-o pe un câmp se ascundea într-un vagon de tren

Publicat: 27 mai 2022
Bone Ferenc, barbatul din Bihor ce s-a ucis iubita si a abandanat-o pe un camp
După ce şi-a ucis iubita și a abandonat-o pe un câmp, bărbatul a fost dat în urmărire națională

Bone Ferenc,bărbatul suspectat că şi-a ucis iubita și a abandonat-o pe un câmp, în spatele unei foste benzinării sâmbătă, 21 mai, a fost prins de polițiști în urmă cu scurt timp. Forţele de ordine l-au prins lângă o gară în Oradea.

„În urma activităților investigativ-operative, dar și a mediatizării situației în cauză, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor”, au anunţat polițiștii clujeni.

Bone Ferenc, barbatul din Bihor ce s-a ucis iubita si a abandanat-o pe un camp
Tânăra a plecat de acasă cu bărbatul de 43 de ani din Arad sâmbătă, 21 mai, spunându-le prietenilor că merge la munte

Bărbatul ce și-ar fi ucis iubita și a abandonat-o pe un câmp a fost prins

După ce şi-a ucis iubita și a abandonat-o pe un câmp, bărbatul a fost dat în urmărire națională, procurorii stabilind deja că femeia, asistent universitar în Cluj, a avut o moarte violentă. Tânăra a plecat de acasă cu bărbatul de 43 de ani din Arad sâmbătă, 21 mai, spunându-le prietenilor că merge la munte.

Conform surselor din anchetă, într-un acces de furie, Bone Ferenc ar fi strangulat-o pe Beáta Molnár, apoi a dus-o într-un loc retras, în spatele unei foste benzinării, unde i-a acoperit trupul cu saci negri și cu crengi uscate. Cadavrul femeii nu ar fi fost găsit dacă polițiștii din comună Borod nu ar fi periat foarte bine zona, deoarece acesta era ascuns într-un loc plin de gunoaie.

Dar acum, presupusul ucigaș al tinerei găsite fără suflare pe un câmp din Bihor a fost prins de polițiști. Bărbatul de 43 de ani se ascundea în vagonul unui tren de marfă din Oradea. Acesta a fost încătuşat şi dus la Parchet, cu propunere de arestare preventivă. Cu toate ca criminaliştii au găsit geanta victimei în maşina lui, bărbatul nu recunoaşte crima şi spune că autoturismul în care femeia a fost văzută ultima oară nu este al lui.

Anchetatorii au reuşit să refacă filmul tragediei şi i-au conturat profilul psihologic: un tip violent, având multe obsesii şi o personalitate duală. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care maşina condusă de suspect trecea prin centrul satului bihorean. În imagini se poate observa însă o persoană care stă pe scaunul din dreapta, a cărei faţă poliţiştii au blurat-o. Am putea vorbi despre o altă femeie sau un posibil complice.

Bone Ferenc, barbatul din Bihor ce s-a ucis iubita si a abandanat-o pe un camp
Bărbatul de 43 de ani se ascundea în vagonul unui tren de marfă din Oradea

Unde se ascundea Bone Ferenc, presupusul criminal din Bihor

Bone Ferenc a ajuns la Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj după ce a fost prins de poliţiştii din Oradea, în vagonul unui tren dezafectat. În apropiere se afla şi maşina presupusului criminal, care a fost verificată de poliţişti în prezenţa lui. Conform surselor, anchetatorii au descoperit în autoturism un sac de dormit roz, dar și geanta tinerei găsite fără suflare pe un câmp.

Localnicii au rămas şocaţi când au văzut agitaţie în zonă, dar în special când au aflat că un posibil criminal a fost prins chiar în apropiere de casa lor.

Precizăm că un apel 112 anunța seara trecută, 26 mai, că mașina dată în consemn, de mai bine de 24 de ore, se află într-o parcare din Oradea, într-un cartier mărginaș, chiar lângă șinele de cale ferată. Polițiștii orădeni au periat toată zona şi în cele din urmă l-au găsit pe bărbat, ascuns într-unul dintre vagoanele unui tren de marfă, ce staționa în gara de mai bine de două luni de zile.

Când a fost prins de polițiști, individul nu a fost violent, însă nu a vrut să facă declarații în fața anchetatorilor. Mașina acestuia a fost verificată în prezenţa lui, apoi dusă la sediul poliției municipiului, unde a fost sigilată.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani ce și-ar fi ucis iubita și a abandonat-o pe un câmp a fost dus mai apoi la sediul IPJ Bihor, unde au ajuns și procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.
Adauga un comentariu