Breaking News
Este un aperitiv foarte apreciat de către turiştii care îşi petrec vacanţa în staţiunile din Grecia.
Ingrediente:
- 500 g brânză feta
- 2 roşii medii
- 2 ardei graşi verzi, medii
- 60 ml ulei de măsline
- 1 linguriţă oregano uscat
- fulgi de chilli, după gust
- sare, după gust
- 1 praf de piper, opţional
Mod de preparare:
Preîncălzeşti cuptorul la 200 de grade Celsius. Ungi tava de cuptor cu o lingură cu ulei de măsline. Aşezi roşiile tăiate felii, apoi presari brânza feta sfărâmată şi oregano uscat. Adaugi rondelele de ardei gras şi fulgii de chilli. Stropeşti cu uleiul rămas şi asezonezi cu sare după gust şi, dacă doreşti, cu 1 praf de piper. Dai tava la cuptor 15-20 de minute până se rumeneşte. Serveşti cald, cu pită.