Cancan ultimă oră

Brigite Pastramă, la un pas de divorț după bătaia primită de la soțul ei

Publicat: 28 sept. 2020

Brigitte Pastramă și partenerul său sunt la un pas de a divorța. Din câte se pare, incidentul din parcare ar fi afectat-o destul de tare pe brunetă, chiar dacă în ziua aceea, după ce imaginile au apărut în presă a declarat că așa se iubesc ei. Acum vedeta se gândește foarte serios la divorț.

Surse din anturajul celebrului cuplu au declarat faptul că Brigitte ar fi ajuns la capătul puterilor, după ce a fost agresată de mai multe ori de Florin Pastramă. După ultimul incident se pare că fosta soție a lui Ilie Năstase se reface mult mai greu și în tot acest timp s-a gândit serios să pună punct căsniciei.

„Apele sunt extrem de agitate în familia lor. Brigitte nu poate trece peste acest eveniment. Ne-a cerut ajutorul, caută un avocat. Mai mult ca sigur vrea să înainteze acțiunea de divorț. Nu-i singurul eveniment violent în care a fost implicată”, a dezvăluit o persoană din anturajul acesteia pentru wowbiz.ro

Fiul lui Brigitte Pastramă, mesaj halucinant după bătaia din parcare

Robert, fiul lui Brigitte, a avut o reacție șocantă după evenimentul neplăcut prin care mama lui a trecut. Tânărul a sărit în apărarea lui Florin Pastramă și a declarat că mama lui a meritat toate aceste lucruri.

“Eu îl înțeleg pe Florin, mama te scoate efectiv din sărite. Oricâtă răbdare ai avea, oricât ai încerca să lași de la tine, acest om te termină psihic. Și eu am momente în care pur și simplu nu mai suport, dar e mama mea, totuși. Eu îl înțeleg, ea tratează pe toată lumea ca pe sclavi, toți suntem pionii ei. Dacă cineva nu face așa cum vrea ea, devine agresivă și începe să te toace până te distruge psihic. Trebuie să ai nervi extrem de tari ca să îi reziști”, i-ar fi mărturisit Robert unui apropiat.

Brigitte nu este la primul episod de acest gen

Brigitte Pastramă a trecut în urmă cu câteva săptămâni printr-un alt episod îngrozitor. Bruneta a fost agresată de soțul său în shaormeria pe care cei doi o dețin în Capitală.

Cei doi au încercat să ascundă acest episod, însă imaginile șocante au apărut în spațiul public. Momentul în care Brigitte este agresată este greu de descris în cuvinte, însă din capurile făcute de pe camerele de filmat se citește pe fața acesteia frica.

Totul ar fi pornit de la o discuție mai aprinsă între cei doi, moment în care s-au dus în camera care se află în spatele fast-food-ului, iar la un moment dat, printre discuții, Florin Pastramă și-a ieșit din minți și a cedat nervos, iar cea care i-a fost victimă a fost chiar soția lui, asupra căreia s-a năpustit și nu a ezitat să o împingă și să o tragă de păr, după ce a pus-o la colț, potrivit cancan.ro

Adauga un comentariu