Cancan

Brigitte Pastramă a intrat în politică

Publicat: 25 iul. 2020

Brigitte Pastramă a intrat din nou în atenția publicului, chiar după scandalul cu fiul său, Robert. Deși ea și soțul său, Florin Pastramă, au spus întotdeauna că în relația lor totul merge ca pe roate și nu există motive de divorț, se pare că imaginile cu cei doi din mediul online spun altceva. Ei au fost surprinși într-o ipostază mai puțin plăcută, când vedeta era agresată de Florin Pastramă într-un mod brutal. Deși au existat și zvonuri conform cărora cei doi ar divorța, se pare că spiritele s-au liniștit și se reprofilează, amândoi intrând în politică.

Vedeta a intrat în politică

Brigitte Pastramă a anunțat că a intrat în politică, ceea ce i-a lăsat pe fanii ei mască, având în vedere că bruneta nu a mai avut legătură cu acest domeniu până acum. Celebra și controversata vedetă, căreia îi place să ocupe primele pagini ale tabloidelor, își dorește să schimbe foaia, de aceea și-a găsit o activitate cu totul nouă de care să se ocupe.

Deși o cunoaște întreaga Românie, vedeta a anunțat că are de gând să se ocupe și de politică. Brigitte a anunțat că va face parte din echipa viceprimarului PNL din sectorul 2 al Capitalei, Dan Cristian Popescu, care le este și un bun prieten ei și soțului său. Astfel, Brigitte și Florin au început un nou capitol din viața lor.

„Vă anunţ cu bucurie că ne-am alăturat echipei viceprimarului sector 2, Dan Cristian Popescu. Cristian este un prieten bun, dar mai ales un om implicat în viața sectorului 2 și care are ușa deschisă permanent pentru oameni. #sutemalaturidevoi #voluntariinasariinajutor #dorimsaneimplicam #nevoileomuluiderand #pentruceiceaunevoiedeajutor #insectorul2”, a transmis Brigitte Pastramă.

Adauga un comentariu