National

Bucătarul Adrian Pop a fost ucis?! Răsturnare de situatie în cazul morții sale

Publicat: 19 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bucătarul Adrian Pop a fost ucis Răsturnare de situatie în cazul morții sale
Familia celebrului bucatar Adrian Pop considera ca acesta ar fi fost ucis.

Bucătarul Adrian Pop a fost ucis, cel puțin asta susține familia acestuia. Apropiații au hotărât să angajeze un expert medico-legal pentru a asista la necropsie. Chef-ul a devenit celebru după ce a devenit imaginea unui lanț de supermarketuri.

În noaptea de 6 spre 7 martie a fost grav rănit după ce a participat la o petrecere ilegală, în contextul restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

„La data de 7 martie a.c., în jurul orei 02.40, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în apropierea unui local public situat pe strada Libertăţii, în localitatea Apahida, a fost găsită o persoană în stare de inconştienţă.

Echipajul deplasat la faţa locului a identificat un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a fost preluat de echipajul medical şi transportat la o unitate de specialitate.”

Bucătarul Adrian Pop a fost ucis?!

Potrivit declarațiilor, în acel local s-ar fi aflat mai mult de zece persoane, între care și doi polițiști de la Secția Rurală Apahida. La un moment dat, Adrian Pop s-ar fi certat cu un bărbat, rudă cu unul dintre polițiștii aflați la fața locului. Aceștia au ieșit împreună în fața localului.

După câteva minunte bucătarul a fost găsit inconștient, cu o rană la cap. Acesta a fost transportat de urgență la spital, însă în ciuda eforturilor depuse de medici, nu a supraviețuit. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj și polițiștii specializați în investigarea infracțiunilor violente din cadrul IPJ Cluj au preluat cazul. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și au fost identificate toate persoanele care s-au aflat, în noaptea respectivă, la restaurant.

Totodată, anchetatorii au audiat 10 persoane și au intrat în posesia imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Toate aceste lucruri s-au petrecut pentru a reconstitui filmul întreg al petrecerii și a răspunde, într-un final, la o singură întrebare: A FOST ACCIDENT SAU CRIMĂ?!

Un expert medico legal a fost desemnat de familia bucătarului

Cei prezenți au fost audiați, iar unii dintre aceștia, spun procurorii, au fost testați cu detectorul de minciuni. În plus, anchetatorii mărturisesc faptul că „au fost constatate, ridicate și conservate urme de la locul faptei și de pe hainele și corpul unor persoane”.

Surse judiciare au afirmat că, la autopsie a participat, alături de procuror și polițiști, un expert medico-legal desemnat de familia victimei. Rudele bărbatului ar fi luat această decizie după ce s-a dovedit că, printre persoanele care au participat la petrecerea ilegală sunt și doi polițiști, iar principalul suspect ar fi rudă cu unul dintre aceștia.

De asemenea, au fost găsite și ridicate toate înregistrările video de la faţa locului, care sunt, încă, analizate de echipa de anchetă. Familia acestuia așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă faimosul bucătar Adrian Pop a fost ucis sau nu.

Adauga un comentariu