Cancan

Bucurie mare în familia lui Florin Salam. Nora manelistului a născut un băiat

Publicat: 27 dec. 2020
dani salam si iubita
Mihaela, iubita fiului lui Florin Salam a născut un băiat pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun

Mihaela, iubita fiului lui Florin Salam a născut un băiat pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun. Deși anunțase că nașterea va avea loc pe 28, iată că tânăra mămică a avut șansa să își țină bebelușul în brațe mai devreme de termen.

Mihaela David a împărtășit prietenilor virtuali că fiul pe care îl are cu Dani Stoian va purta două prenume, iar unul dintre ele este al Ștefaniei; micuțul lor prinț se va numi Edan Ștefan – anunțul “complet” este: “#EdanSrefan ##ourChristmasGift (n.r.: Cadoul nostru de Crăciun)”. Și nu doar ea a rescurs la acest gest emoționant în memoria Fănicăi… atât fiica sa, cât și actuala soție a lui Florin Salam și-au botezat copiii în memoria acesteia; băiatul lui Betty Blue cu soțul ei, Cătălin Vișănescu, se numește Matthias Ștefan, iar mezinul manelistului cu Roxana Dobre a primit numele Simon Ștefan – aceștia din urmă mai au două fetițe: Jacqueline Maria și Rania.

Bebelușul nou-născut ar putea moșteni boala bunicii sale Fănica

Danny încearcă de mulți ani să țină sub control boala hepatica severă de care suferă și pe care a moștenit-o de la mama sa Fănica. El are un stil de viață extrem de sănătos, iar familia lui are grijă de el ca totul să fie sub control.

De asemenea, copilul pe care îl are acum cu Mihaela trebuie să fie testat pentru a afla dacă acesta ar putea suferi de boala care a ucis-o pe prima soție a lui Florin Salam.

„De această boală nu te vindeci niciodată. Oricând poate să se reactiveze. De aceea, Danny duce o viață ordonată, nu prea pierde nopțile și mănâncă foarte sănătos. A avut noroc și zile de la Dumnezeu. Tratamentele i-au făcut bine pe de-o parte, dar i-au distrus copilăria. Pentru că a fost întotdeauna mai plăpând din punct de vedere fizic, el a fost răsfățatul familiei, iar sora lui l-a iubit și protejat ca pe ochii din cap. Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva. Medicii îi spuneau că situația nu este atât de gravă, însă el rămăsese cu sechele de la Fănica. Așa cum știți cu toții, Danny va deveni tătic în curând și va trebui să facă bebelușului său test de hepatita C după naștere pentru că, așa cum știm cu toții, este o boală care se moștenește genetic”, au spus surse din familia lui Florin Salam pentru impact.ro.

Adauga un comentariu