Eveniment-Social

Bucurie pentru cinefili! Redeschidere la Cinema Ateneu din 11 ianuarie 2021! Filmul „Dama de cupă” va rula în premieră

Publicat: 05 ian. 2021
Proiecție cinematografică la Cinema Ateneu de la Ateneul Național din Iași
Anul 2021 începe cu vești bune pentru cinefilii ieșeni, care vor putea viziona din nou filme la Cinema Ateneu. Sala de la Ateneul Național din Iași va fi redeschisă la o capacitate de 30 la sută și cu respectarea măsurilor și a regulilor impuse de autorități. În săptămâna 11-17 ianuarie 2021 vor rula 5 producții proaspăt lansate în cinematografe, dintre care două animații pentru cei mici

Redeschidere la Cinema Ateneu din 11 ianuarie 2021! Filmul „Dama de cupă” va rula în premieră într-o proiecție găzduită de sala de la Ateneu. În săptămâna 11-17 ianuarie 2021 vor rula 5 producții proaspăt lansate în cinematografe, dintre care două animații pentru cei mici. Biletele pot fi achiziționate de pe www.cinemaiasi.ro sau de la casieria Ateneului Național din Iași

Surpriză plăcută pentru cinefilii din Iași. Pe 11 ianuarie 2021 are loc o nouă redeschidere la Cinema Ateneu. Anul începe cu vești bune pentru cinefilii ieșeni, care vor putea viziona din nou filme la Cinema. Sala de la Ateneul Național din Iași va fi redeschisă la o capacitate de 30 la sută și cu respectarea măsurilor și a regulilor impuse de autorități. În săptămâna 11-17 ianuarie 2021 vor rula 5 producții proaspăt lansate în cinematografe, dintre care două animații pentru cei mici.

Copiii sunt așteptați la „Animal Crackers/Salvați de crănțănei”, o producție despre prietenie, curaj și împlinirea viselor

Producția „Profu’” spune povestea lui Dorin Ioniță, un profesor de Matematică din Bistrița, care iese din sistemul de învățământ convențional și își deschide o clasă de meditații în propriul apartament, dotată cu scaune, bănci și chiar o tablă. În premieră rulează „Queen of Hearts/Dama de cupă”, o dramă daneză controversată, multipremiată internațional. Producția a avut premiera mondială anul trecut la Sundance Film Festival, unde a câștigat Premiul Publicului.

Filmul prezintă o avocată de succes, ce își pune în pericol cariera și familia când îl seduce pe fiul său vitreg adolescent. Filmul polonez „Corpus Christi” îl prezintă pe Daniel, un delincvent abia eliberat de la Școala de Corecție. El ajunge dintr-o întâmplare să se pretindă preot într-un sat. Copiii sunt așteptați la „Animal Crackers/Salvați de crănțănei”, o producție despre prietenie, curaj și împlinirea viselor. În „Trolii descoperă lumea” vom descoperi că există triburi diferite de troli, fanii unor stiluri diferite de muzică: funk, country, techno, clasică și rock.

Programul complet al filmelor care vor rula la Cinema Ateneu Iași

Filmele de la Cinema Ateneu vor putea fi vizionate conform programului, astfel: 11 ianuarie 2021, ora 18:00 – „Profu'” – (regia Alex Brendea) – Audiență Generală (AG), ora 20:00 – „Dama de cupă” – „Queen of hearts” – (regia May el-Toukhy), preieră – IM 18 ( Interzis minorilor sub 18 ani), 13 ianuarie 2021, ora 18:00 – „Corpus Christi” – „Boze Cialo” – (regia Jan Komasa) – N 15 ( Nerecomandat sub 15 ani), ora 20:00 – „Dama de cupă” – „Queen of hearts” – (regia May el-Toukhy) – IM 18, 15 ianuarie 2021, ora 18:00 – „Profu'” – (regia Alex Brendea) – AG, ora 20:00 – „Dama de cupă” – „Queen of hearts” – (regia May el-Toukhy) – IM 18. Pe 16 ianuarie 2021, ora 14:00 – „Trolii descoperă lumea” – „Trolls World Tour” – (regia Walt Dohrn, David Smith) – 3D – Dublat – AG, 17 ianuarie 2021, ora 14:00 – „Animal crackers” – (regia Scott Christian Sava, Dean Lorey) – 2D – Dublat, – AG.

Preț bilet: 12 lei, preț bilet film 3D: 15 lei (ochelarii incluși). Biletele pot fi achiziționate de pe www.cinemaiasi.ro sau de la casieria Ateneului Național din Iași.

Adauga un comentariu