Eveniment-Social

Noul an începe cu filme speciale la Cinema Ateneu Iași

Publicat: 08 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noul an începe cu filme speciale la Cinema Ateneu Iași

Noul an începe cu filme speciale la Cinema Ateneu Iași. După încă un an de activitate, cu zeci de proiecții de gală în prezența echipei, sute de creații cinematografice în premieră și producții cu povești din toate colțurile lumii, intrăm în noul an cu trei premiere de film. Prima e „It Must Be Heaven/ Paradisul, probabil”, comedie în regia Eliei Suleiman, câștigătoare a unei mențiuni speciale în competiția Festivalului de la Cannes din acest an. Pelicula prezintă călătoria cineastului prin Nazaret, Paris și New York, prilej cu care descoperă paralele neașteptate cu Palestina, orașul natal.

Invitați la filmul „Cats”

Filmul „Cats” se află pe lista lungă de zece producții avute în vedere pentru o nominalizare la Oscar 2020, categoria Efecte vizuale. Cu premiera mondială în 1981, „Cats” este unul din cele mai de succes spectacole muzicale din istorie, depășind orice record de longevitate pe scena internațională. Regizorul Tom Hooper transformă musicalul lui Andrew Lloyd Webber într-un eveniment cinematografic unic, unde vom vedea un decor spectaculos. Tehnologie de ultimă oră și stiluri de dans care variază de la baletul clasic la cel contemporan, de la hip-hop la jazz, de la street dance la step.

Tot la categoria premierelor de film, de la începutul anului 2020, intră și animația „Prințesa, condurii roșii și cei 7 pitici”, unde vom cunoaște șapte prinți aflați în căutarea unei perechi de conduri roșii fermecați, ce îi vor ajuta să se transforme înapoi în pitici. Filmele vor rula după următorul program: astăzi, ianuarie 2020, ora 18:00 – „Paradisul, probabil”, ora 20:00, „Cats”, 10 ianuarie, ora 18:00, 12 ianuarie, ora 14:00 – „Prințesa, condurii roșii și cei 7 pitici”. La toate acestea, preț bilet normal: 12 lei, preț bilet 3D: 15 lei.

Adauga un comentariu