Actualitate

Bursucu de la Kanal D a făcut nuntă la malul mării. Mireasa a fost absolut superbă

Publicat: 16 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bursucu de la Kanal D a făcut nuntă la malul mării. Mireasa a fost absolut superbă
Simpaticul prezentator TV și partenera sa de viață și-au unit destinele la malul mării

Celebrul prezentator Bursucu de la Kanal D a avut o nuntă de vis la malul mării, în weekend, unindu-și destinul cu partenera sa. Mirii Adrian Cristea și Andreea au strălucit efectiv, atrăgând toate privirile invitaților. Simpaticul prezentator Bursucu formează de câțiva ani o familie fericită cu aleasa inimii lui, cei doi având împreună o fiică.

Bursucu, pe numele lui real Adrian Cristea, a învârtit roata norocului și în viața personală. Sâmbătă, 14 octombrie, prezentatorul de la Kanal D a spus adio burlăciei și s-a însurat cu frumoasa lui Andreea. Nunta s-a desfășurat la malul mării și a fost pe cât de extravagantă, pe atât de distractivă.

Bursucu de la Kanal D a făcut nuntă la malul mării

Bursucu trăiește o iubire ca-n filme alături de jumătatea sa și este un tată fericit și împlinit. Iar în acest weekend a devenit o familie și în acte alături de aleasa inimii sale. Nunta celebrului prezentator a avut loc la Constanța și tot acolo s-au desfășurat cununia religioasă și cea civilă.

„Adio, burlăcie! Mă pregătesc de pasul cel mare! Am avut o perioadă plină de pregătiri și abia aștept ca invitații noștri să se bucure de această zi atât de specială pentru noi. Ce pot să mai spun este că mă simt cu adevărat norocos”, declara Bursucu înainte de eveniment.

Nunta s-a petrecut sub semnul luxului, după cum se poate vedea în pozele publicate de invitați. Decorul a fost extravagant, bazat pe elemente argintii și aurii, tortul a avut opt etaje și a fost tăiat pe marginea piscinei, verighetele au fost cumpărate de la celebra casă Cartier, iar rochia miresei a fost semnată Cătălin Botezatu. Cu totul atipic, însă, a fost buchetul de mireasă, care nu a avut flori naturale, ci a fost realizat din mărgele, care se regăseau și în decorul de la mese.

Bursucu și Andreea și-au construit împreună o familie fericită și au o fetiță, pe nume Anays. De asemenea, o au în grijă și pe Alessia, fiica ei dintr-o altă relație, care se apropie de vârsta majoratului.

Cine l-a dat de gol că se însoară

În urmă cu o lună, Bursucu a fost dat de gol în podastul Fiță cu Adiță. Acesta chiar a vehiculat și o dată, 14 octombrie, care s-a dovedit că a fost adevărată. „În toamnă, în octombrie, al nostru se însoară!”, a fost atunci anunțul făcut de Adiță Voicu.

De la nunta celebrului prezentator nu putea lipsi colega sa de emisiune, Ana-Maria Barnoschi. Aceasta s-a bucurat enorm pentru colegul ei de la „Roata Norocului”.

„Sunt atât de fericită pentru Bursucu și Andreea! Eu și Bursucu ne-am bucurat de atâtea momente minunate în timpul filmărilor pentru Roata Norocului, ne susținem reciproc în fiecare etapă a vieții noastre.

Le doresc tot binele din lume și o viață fericită împreună! Cu siguranță, acest eveniment va fi la fel de special și plin de magie”, a spus Ana-Maria Barnoschi.

Adauga un comentariu