Actualitate

Cabral și Adela Popescu, probleme în Republica Dominicană! „Nu-i dorești asta nici unui dușman”

Publicat: 02 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cabral și Adela Popescu probleme în Republica Dominicană Nu-i dorești asta nici unui dușman
Prezentatorii show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici” spun că nu au reușit să se acomodeze cu condițiile din Dominicană

Prezentatorii show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Cabral și Adela Popescu, au recunoscut cu ce probleme se confruntă în jungla dominicană. În prezent, aceștia au ajuns să regrete că au acceptat să vină în acest loc, neștiind peste ce vor da. Mai mult, Cabral și Adela Popescu au mai prezentat împreună și în trecut însă recunosc că acum este vorba de ceva total diferit.

În prezent, în Republica Dominicană au loc filmările pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Emisiunea va pune față în față șase vedete feminine și șase masculine care vor să demonstreze că pot depăși anumite limite. Din câte se pare, cele șase concurente feminine sunt Ruxi Opulență (fosta concurentă de la „Bravo, ai stil”), Anisia Gafton, Mara Bănică, Tania Popa, Bia Khalifa și Lidia Buble. De cealaltă parte, masculii acestui sezon sunt Răzvan Botezatu, Cristian Mitrea, Paul Diaconescu, Cornel Palade, Alex Bogdan și Giani Kiriță.

Cabral și Adela Popescu, probleme în Republica Dominicană

Adela Popescu și Cabral au început deja filmările pentru noul reality-show pe care îl vor prezenta împreună. Chiar dacă au plecat de acasă entuziasmați cu gândul la experiența pe care o vor trăi în junglă, se pare, însă, că atunci când au ajuns în mijlocul sălbăticiei și-au schimbat radical părerea.

Simpaticele vedete de la Pro TV au dezvăluit că filmările pentru reality-show-ul pe care îl vor prezenta împreună deja au început, dar, cu toate acestea, nu au reușit să se acomodeze cu condițiile din Dominicană. Actrița și colegul ei recunosc că nu le este deloc ușor să transmită din junglă.

„- Cabral: După cum bine vedeți, suntem în junglă! E o umezeală de Doamne ferește! Nenorocire!
– Adela Popescu: Și niște țânțari… Ideea este în felul următor: după o călătorie de 20 de ore cu avionul, am ajuns în nenorocirea asta de junglă, unde nu ne e ușor! Încercăm să ne acomodăm puțin cu fusul orar.
– Cabral: Și ne îngrozim, de fapt, de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri. Vă zicem sincer că nu-i dorești asta nici unui dușman, dar unuia cu care n-ai nimic de împărțit, să nu mai zic prieten”, au declarat Adela Popescu și Cabral

Cabral și Adela Popescu au mai lucrat împreună

Nu este prima oară când Adela Popescu și Cabral fac echipă în cadrul unui proiect. Cei doi au mai prezentat împreună și în trecut, însă atunci a fost vorba despre un format cu totul diferit. Totodată, emisiunea rămâne un experiment, așa cum a fost și în primul sezon, iar concurenții știu cu ce se vor confrunta. Aceasta în sensul că ei merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor și publicului că pot depăși anumite limite.

În ceea ce o privește pe Adela Popescu, vedeta spune că este încântată că are șansa de a prezenta alături de Cabral. Și aceasta deoarece alături de el a prezentat prima emisiune LIVE din viața ei.

Adauga un comentariu