Prima pagină » Magazin » Cadavrul unei fetite disparute in urma cu 8 ani, gasit intr-o valiza pe marginea unei autostrazi
Cadavrul unei fetite disparute in urma cu 8 ani, gasit intr-o valiza pe marginea unei autostrazi

Cadavrul unei fetite disparute in urma cu 8 ani, gasit intr-o valiza pe marginea unei autostrazi

29 iul. 2015, 10:37,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:509305;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Politistii britanici se vor deplasa in Australia pentru a verifica daca trupul neinsufletit gasit intr-o valiza este cel al fetitei disparute in urma cu opt ani in Portugalia, Madeleine McCann. Madeleine McCann, fetita unui cuplu de britanici, a disparut in urma cu opt ani, in timp ce familia se afla in vacanta in Portugalia. Familia si polititistii din mai multe tari au cautat-o pe Madeleine ani in sir, fara succes insa.
Citeste si: Eleva disparuta din Vaslui a fost GASITA. Se afla in stare de SOC
O veste venita din Australia a stirnit acum rumoare. Trupul neinsufletit al unei fetite, victima unei morti violente care ar fi survenit chiar in urma cu opt ani, a fost gasit pe marginea unei autostrazi parasite. Desi nu cred ca trupul ar fi cel al fetitei cautate, politistii britanici se vor deplasa totusi in Australia pentru a superviza testele ADN. Familia a fost instiintata cu privire la descoperirea din Australia, dar a preferat sa nu comenteze noua evolutie a cazului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *