Actualitate

Călători ameninţaţi cu cuţitul, într-un autobuz din Galați

Publicat: 19 sept. 2021
Jandarmii au văzut călătorii panicați și au urcat în autobuz să îi extragă pe cei trei scandalagii

Mai mulți gălățeni care mergeau cu autobuzul au asistat speriați la disputa dintre trei bărbați, unul dintre ei amenințându-i pe ceilalți doi cu un cuțit.

Chiar în momentul în care un tânăr de 23 ani îi ameninţa pe ceilalţi doi cu un cuţit, şoferul a văzut un echipaj de jandarmerie și a cerut sprijinul.

Echipajul de jandarmerie se afla în misiune de asigurare a ordinii publice la Stadionul Oțelul, unde avea loc un meci de fotbal din Liga a III-a.

„Sâmbătă, 18 septembrie, în jurul orei 17:15, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de asigurare a ordinii publice la Stadionul Oțelul, unde avea loc un meci de fotbal din Liga a III-a, a fost solicitat să intervină la un conflict ce se desfășura într-un mijloc de transport în comun.

Șoferul autobuzului a văzut jandarmii la stadion și a oprit mijlocul de transport în comun în dreptul acestora, spunându-le că trei bărbați sunt agresivi, iar unul dintre ei a scos un cuțit și îi amenință pe ceilalți doi.

Jandarmii au văzut călătorii panicați și au urcat în autobuz să îi extragă pe cei trei scandalagii.

În momentul în care a observat jandarmii, una dintre persoane, un bărbat în vârstă de 23 ani, a aruncat un cuțit printre băncile din spate ale autobuzului și a încercat să le distragă atenția.

Cei trei bărbați, cu vârstele de 20 ani, 23 ani și 33 ani, au fost coborâți din autobuz, iar cu privire la scandalul provocat aceștia au declarat că între ei s-a iscat un conflict spontan pe fondul unor neînțelegeri și reproșuri mai vechi, iar unul dintre ei a încercat să își impună punctul de vedere față de ceilalți doi amenințându-i cu un cuțit cu lungimea de 21 cm, pe care îl purta pe sub tricou.

Jandarmii i-au condus pe cei trei la sediul poliției unde doi dintre ei au fost sancționați contravențional cu amendă în cuantum total de 2.000 lei pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare și amenințări cu acte de violență, iar celui de-al treilea i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de port fără drept în mijloace de transport în comun a cuțitului.

Cercetările sunt continuate de către poliție”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Galaţi.

 

Adauga un comentariu