Călin Georgescu a recunoscut faptul că știa că nu va fi lăsat să mai candideze după ce alegerile prezidențiale au fost anulate în 2024. Acesta i-a spus lui Marius Tucă faptul că misiunea lui a fost să demaște sistemul mafiot, corupt și nociv din România. A reușit să facă acest lucru, iar acum îl susține pe George Simion pentru a redresa situația economică din România.
Georgescu a vorbit și despre faptul că sistemul mafiot nu a îndrăznit să-l caute în contextul în care el este demn și nu va negocia niciodată bunăstarea românilor.
Călin Georgescu știa că nu va fi lăsat să candidez: Misiunea mea a fost să demasc sistemul din România
Călin Georgescu a declarat că nu se aștepta să i se permită să candideze, dar a simțit că are o misiune de dus până la capăt: aceea de a scoate la lumină un sistem corupt și o realitate ascunsă, fără precedent în România. În opinia sa, întreaga experiență electorală a fost un prilej de dezvăluire și de conștientizare națională. A făcut referire la ideea exprimată și de vicepreședintele american Vance, potrivit căreia, dacă un grup restrâns de oameni poate elimina democrația, atunci înseamnă că acea democrație nu a existat cu adevărat.
Nu am crezut că voi fi lăsat să candidez, dar era misiunea mea să duc asta până la capăt pentru, ceea ce s-a dovedit a fi, să aduc în fața poporului român, să desconspir un sistem, o situație fără precedent. Nimeni nu ar fi crezut că ar putea fi așa ceva. Vorba vicepreședintelui Vance, chiar dacă ar fi fost, indiferent ce, înseamnă că cu o mână de oameni să scoți democrația dintr-o țară înseamnă că nu ai avut democrație. De fapt asta s-a întâmplat, asta a fost principalul motiv
Românii s-au trezit în conștiință! Steagurile țării au fluturat din nou
Pentru Georgescu, întreaga mișcare a reprezentat o trezire colectivă a conștiinței, o chemare spirituală care a unit oamenii între ei și cu Dumnezeu. A remarcat că românii și-au recăpătat sentimentul de apartenență, și-au regăsit drapelul național și dorința de a se implica civic. El a subliniat că pentru prima dată după mult timp, oamenii s-au mobilizat în numele unei comunități reale și al demnității naționale, redescoperind ideea că România aparține poporului, nu unor forțe externe.
A fost trezirea în conștiință. A fost o chemare unii cu alții și noi toți cu Dumnezeu. Poporul român s-a regăsit, și-a regăsit demnitatea. Au reapărut steagurile României și nu alte steaguri. A apărut dorința de implicare, ceea ce nu a fost până acum, efortul comun, comunitatea și modul în care reușim să înțelegem demnitatea și faptul că este o țară a noastră și nu a altora.
În final, a insistat asupra pericolului reprezentat nu de fenomenele naturale, ci de obediența oarbă. A spus că primul pas spre libertate este recunoașterea faptului că ești prizonier. Doar conștientizând captivitatea în care te afli poți începe procesul de eliberare – lucru pe care, în viziunea sa, poporul român l-a început deja. Și tocmai acest moment de luciditate colectivă îl face pe Georgescu să fie mândru de națiunea română, pe care o consideră demnă și la înălțime.
De fapt aici este esența. Și cei care nu au fost contaminați de sistem, nu realizau acest sistem. Pericolul nu este seceta, uraganul, foametea ci este oarbă obiedență. Să realizezi că ești liber, în primul rând trebuie să realizezi că ești în pușcărie. Nu ai cum să fii liber dacă ești în pușcărie. Prima condiție este să realizezi că ești acolo ca să te poți elibera. Și asta a făcut poporul român. Sunt foarte mândru de acest lucru și poporul român se dovedește a fi la mare înălțime. a conchis Călin Georgescu.
adica omul a spus ceea ce stim cu totii ?? nu stiu de ce ,dar se pare ca se lupta mai multe Categorii de Ciocoi ,,PENTRU ROMANIA ??/
Duteeeeeeee …….
L-ati scos pe guru la interval parca umblati cu moastele!
Toate bune și frumoase. Trebuie sa ne mai spună că „misiunea” lui a venit pe un cal alb înaripat direct de la Moscova.