Actualitate

Călin Popescu Tăriceanu a lansat un atac devastator la Klaus Iohannis: „A mai dat un șut în spate Constituției!“

Publicat: 24 sept. 2020
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu susține că modul în care sunt distribuite cazurile pozitive pe zile este „meșterit“

Președintele ALDE și candidat la Primăria Capitalei, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat un atac devastator la Klaus Iohannis. Călin Popescu Tăriceanu susține că președintele, dacă dorea să afle despre proiectele candidaților la Capitală, atunci ar fi trebuit să îi invite pe toți, nu doar pe Nicușor Dan.

„Astăzi, Klaus Iohannis a mai dat un șut în spate Constituției României! Într-un gest de total dispreț la adresa legii fundamentale a țării, Iohannis a chemat la Palatul Cotroceni un contracandidat de-al meu la Primăria Capitalei. Ați ghicit: pe Plicușor Dan!

Dacă scopul acestei întâlniri a fost ca Președintele țării să înțeleagă mai mult din programul candidatului, atunci cred că ar fi nimerit ca Iohannis să-i invite și pe Firea, Băsescu, Laufer, Coita sau Călinescu, pentru că și ei sunt candidați, și ei au idei“, susține Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a lansat un atac devastator la Klaus Iohannis: „ Nicușor, susținerea lui Iohannis face tot atât cât o frecție Diana la un picior de lemn!

Șeful ALDE este de părere că scopul acestei întâlniri a fost ca să-i dea un ultim sprijin „pupilului PNL-ist“.

„Dacă scopul acestei întâlniri a fost ca să-i dea un ultim sprijin pupilului PNL-ist îl anunț pe dl Iohannis că ceea ce face este împotriva legii fundamentale și că toate aceste aceste derapaje le contabilizăm, iar când paharul se va umple suspendarea lui va fi inevitabilă!

Nicușor, susținerea lui Iohannis face tot atât cât o frecție Diana la un picior de lemn! Mai bine vezi ce pot face pentru tine interlopii tăi, pentru că dacă te bazezi pe Iohannis…rămâi în continuare rezervist!”, scrie Călin Popescu Tăriceanu.

Nicușor Dan, chemat de urgență de Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban şi candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, au fost chemați de urgență la Palatul Cotroceni, unde s-au întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis.

”Pot să vă confirm că am avut această discuţie cu preşedintele şi cu premierul”, a declarat Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan a precizat că s-a întâlnit cu premierul Ludovic Orban la Palatul Victoria şi că au mers împreună la întâlnirea cu preşedintele Iohannis.

Nicușor Dan a încercat să ascundă întrevederea

Candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei nu a oferit detalii despre conţinutul discuţiilor, susţinând că a nu are acceptul celorlalţi participanţi pentru a furniza aceste informaţii.

Mai mult, acesta nu a precizat a cui a fost iniţiativa acestei întâlniri, motivând că premierul şi preşedintele sunt cei care ar putea da detalii.

Nicuşor Dan a ieşit singur de la întâlnire, întrucât şeful Executivului a mai rămas pentru a sta de vorbă cu preşedintele.

„Administrația Prezidențială confirmă că Președintele României, preocupat fiind de  problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan. În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”, precizează Administrația Prezidențială.

Comentarii
  • Basescu si Iohanis,cei mai slabi presedinti pe care i-a avut Romania,au tratat poporul si Constitutia la fel ,cu multa ignorare.Si-au vazut de propriul interes si atat.

  • Din cate stiu eu nici Ponta nici Dancila n-au fost presedinti.Comparatiile nu se pot face.Ma uit la toate posturile,inclusiv la B1,unde vorbesc 2 insi,fara a se contrazice cu cineva,si aia care a fost ducatoare de cuvant la inspectorul de fizica Iohanis,care tot timpul vorbeste despre PSD,fara a sti ce spune.Ca si anonimul de mai sus.Imi pare rau ca nu pot sa fac parte din gasca de penelepre din Romania educata.

Adauga un comentariu