National

Călin Popescu Tăriceanu, acuzații grave la adresa Guvernului: „Numărul de infecții este reglat de ei din pix”

Publicat: 03 dec. 2020
calin popescu tariceanu
Fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu a lansat acuzații grave la adresa Guvernului. Liderul ALDE acuză executivul că a modificat intenționat numărul mai mic de cazuri de Covid ca să dea falsa impresie cetățenilor înainte de vot că totul este sub control iar ei să meargă la urne în condiții de siguranță. Acesta mai atrage atenția asupra minciunii cu vaccinul anti-covid-19, care, spune acesta, nu există încă.

Călin Popescu Tăriceanu, acuzații grave la adresa Guvernului

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, lansează acuzații grave referitoare la scăderea subită a cazurilor de COVID-19, în plină pandemie. Acesta a oferit că argument principal faptul că cifrele sunt modificate intenționat, astfel încât cetățenii să trăiască cu impresia că lucrurile s-au stabilizat, astfel încât să meargă mai liniștiți către secțiile de votare.

Călin Popescu Tăriceanu demască actualul Guvern, susținând faptul că vor să le vândă cetățenilor mai multe iluzii, printre care și cea potrivit căreia, cazurile de infectare sunt în scădere. Acesta mai atrage atenția asupra minciunii cu vaccinul anti-covid-19, care, spune acesta, nu există încă, arată playtech.ro.

Totodată, el este convins că vă mai dura o perioada buna de timp până la apariția și administrarea vaccinului către cetățenii romani.

O altă minciună pe care Tăriceanu o subliniază este aceea a unui plan de dezvoltare a României pe toate direcțiile. Profitând de dezmințirea afirmațiilor transmise de Guvern, liderul ALDE nu pierde ocazia de a îndruma cetățenii să voteze cu Victor Ponta, cel care vă face românilor dreptate, deschizând toate instituțiile închise în prezent.

Lista cu acuzații lansată de Tăriceanu

“Klaus Iohannis și partidul lui și-au stabilit strategia pentru ultima săptămână de campanie. Ea se bazează pe vânzarea către populație a trei iluzii/minciuni.

1. Măsurile luate de guvern dau rezultate și numărul de infecții scade.
O minciună cât Klaus Iohannis de mare. Numărul de infecții este reglat de ei din pix în asemenea fel încât să dea impresia unei stabilizări.

2. Vine vaccinul!

Că să fie clar: NU EXISTĂ încă un vaccin și nici nu se poate spune când vă fi gata. Știm doar că de la momentul aprobării și până la momentul fabricării în cantități suficiente pot trece de la 6 la 12 luni. Deci, mobilizarea armatei pentru campania de vaccinare cu un vaccin care NU EXISTĂ este doar o mișcare de campanie electorală. La fel că și plata în avans a 12 milioane de euro pentru un vaccin care NU EXISTĂ!

3. Avem un plan de dezvoltare a României!

Acum îi spun: Plan de reziliență! O altă Fata Morgana pe care PDL-ul (acum PNL) o vinde românilor de pe vremea lui Stolojan. În 2008, PDL-ul ne promitea 2000 km de autostradă și 950 euro salariul mediu. În 2020, Orban ne promite 3000 km de autostradă și 1000 euro salariul mediu! În 2008, Băsescu și PDL-ul ne-au păcălit! Sper că Iohannis și Orban să nu mai reușească!

Așa că, dragi români, haideți la vot pe 6 decembrie! Avem șansa unui guvern condus de Victor Ponta care să redeschidă tot: școli, biserici, piețe, teatre, restaurante și cafenele! Nu trebuie să stăm toți închiși în case că să ne simțim în siguranță! Trebuie doar să testăm gratuit toți românii că să se poată izola doar cei infectați!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Comentarii
  • da da numarul de cazuri este reglat din PIX cum dracu inainte de alegeri au scazut la jumatate numarul de infectari!!!!!!!!!!!!! MINCIUNA, MANIPULARE CA SA MEARGA PROSTIMEA LA VOT. ca sa roada hotiii HOTIII CIOLANUL CARE IL DAM NOI daca au scazut atat de tare cazurile de ce nu se deschid scolile restaurantele barurile, sa facem nunti si cumatrii botezuri ca inainte????///////////////// Tariceanu are dreptate MINCIUNA MANIPULAREEEEEEEE A PROSTIMII CARE NU ARE CE PUNE PE MASA

  • mai jeg psd-ist daca mosh besina tariceanu care-si taraie coaiele prin parlament de 30 de ani are dreptate,tu nu mai ai nici o sansa ptr aceasta societate,tara asta este aici din cauza unor politicieni ca besinosul asta cu 5 neveste votat de prosti ca tine!

  • uite asa de-a dracului votez cu TARICEANU , in plus TARICEANU este impotriva PNL SI IMPOTRIVA USR . BRAVO TARICEANU, bravo ca sinteti impotriva PNL SI USR ACESTI HOTI HOTI HOTI care mint, distrug , mint mint poporul roman. Tariceanu are dreptate guvernul asta mincinos care a mintit poporul asta mereu si l-a hotit minte , cazurile de covid au scazut din PIX ca dovada ca sintem mintiti mereu si condusi de niste mincinosi, hoti demagogi

Adauga un comentariu