Actualitate

Călin Popescu Tăriceanu îl ironizează pe Ludovic Orban: ”Este cel mai perseverent premier pe care l-a avut România!”

Publicat: 11 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Călin Popescu Tăriceanu îl ironizează pe Ludovic Orban Este cel mai perseverent premier pe care l-a avut România
Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu îl ironizează pe Ludovic Orban: ”Este cel mai perseverent premier pe care l-a avut România!”. Președintele ALDE a realizat o postare pe o pagină personală de socializare, în care vorbește într-un mod ironic despre premierul României, spunând că, deși nu a reușit să cumpere 250.000 de tablete pentru elevi, acum crede că poate achiziționa 500.000.

”Gata, recunosc! Recunosc că Orban este cel mai perseverent premier pe care l-a avut România! Bănuiesc că ați văzut că Guvernul Orban a eșuat în a cumpăra cele 250.000 de tablete necesare începerii școlii. Credeți că dl Orban s-a dat bătut? Deloc! Acum se ambiționează să eșueze în a cumpăra 500.000! Nu este logic că dacă nu ai găsit un sfert de milion de tablete ai toate șansele să nu găsești o jumătate de milion?
Nu te lăsa Ludovic! Suntem convinși că pe drumul ăsta o să eșuezi să cumperi măștile pentru cei vulnerabili, o să eșuezi cu deschiderea școlilor și cine știe ce alte realizări mărețe te mai așteaptă!
Dar stai liniștit, iese Iohannis la ora 18.00 și te laudă!”, scrie Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu, atac la adresa lui Klaus Iohannis: ”Toate ieșirile publice ale ficusului solemn de la Cotroceni au un singur scop”

Liderul ALDE a adus critici extrem de dure la adresa președintelui României, numindu-l ”ficus solem” și acuzându-l că este interesat doar de alegeri, și nu de bunăstarea țării.

„Serios, oameni buni, sunt singurul care vede că toate ieșirile publice ale ficusului solemn de la Cotroceni au un singur scop, acela de a mai lăuda guvernul falimentar #Orban? Ieri a ieșit, DIN NOU, la ora 18.00, să ne spună că pe 14 septembrie începe școala, de parcă noi care avem copii nu am ști și nu am sta cu inima cât un purice! Faptul că începe școala ar fi trebuit să i-o spună lui Orban acum câteva luni!”, scrie Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu a venit cu o completare care arată că președintele României nu este interesat decât ca PNL-ul să câștige alegerile. El este de părere că președintele ar trebui să fie al tuturor, nu un ”activist de partid plătit din banii noștri”.

”Sunt singurul care observă că singura dată când i se aprind luminițe în ochi este atunci când vorbește despre cum trebuie să câștige #PNL-ul toate alegerile?

Sunt singurul care observă că marele lui program intitulat “România Educată” este doar praf în ochii noștri?

Sunt singurul care vede că, în vremuri atât de grele ca cele prin care trecem, #Președintele care ar trebui să fie al nostru al tuturor este doar un mărunt #activist de partid plătit din banii noștri?

Vă rog să-mi spuneți că nu sunt singurul care văd toate astea pentru că ar însemna că am înnebunit!”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

Tăriceanu, despre cum își vor exercita dreptul la vot persoanele cu stare febrilă

Liderul ALDE a realizat o postare pe pagina personală de socializare despre problemele referitoare la procesul electoral, criticând dur modul în care persoanele cu simptome de răceală îşi vor exercita dreptul la vot. Tăriceanu descurajează categoriile vulnerabile să iasă la vot, pentru a nu intra în contact cu oameni cu stare febrilă.

 

Adauga un comentariu