Cancan

Camelia Bălțoi, noua revelație de la Antena 1. Ce secrete ascunde frumoasa prezentatoare 

Publicat: 23 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Camelia Bălțoi noua revelație de la Antena 1. Ce secrete ascunde frumoasa prezentatoare 
Camelia Bălțoi este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri sportive.

Multă lume se întreabă cine este Camelia Bălțoi, noua revelație de la Antena 1. Tânăra de la pupitrul știrilor sportive a cucerit publicul de la primele apariții. Cu un zâmbet răvășitor și un fizic de invidiat, Camelia Bălțoi este extrem de apreciată de colegii de breaslă. 

Dincolo de succesul în lumina reflectoarelor, vedeta are o biografie surprinzătoare. Extrem de discretă, Camelia Bălțoi a încercat să țină viața privată departe de ochii curioșilor. Iată ce secrete ascunde frumoasa prezentatoare.

Camelia Bălțoi, o prezență răvășitoare la Antena 1

Frumoasa prezentatoare de la Antena 1, Camelia Bălțoi, este o prezență remarcabilă. Vedeta se bucură de succes în televiziune, însă este extrem de discretă la evenimentele mondene. Pasiunea pentru televiziune a apărut de la o vârstă fragedă, deși Camelia Bălțoi a urmat cursurile Facultății de Drept din București. 

Prezentatoarea a luat o decizie surprinzătoare după terminarea facultății. Frumoasa blondină a fost la mai multe interviuri pentru a ocupa postul de prezentatoare. Aceasta a fost imediat remarcată, fiind la scurt timp angajata trustului Digi 24. 

Mai mult, tânăra a participat la debutul său în televiziune la o întâlnire a jurnaliștilor cu președintele de la vremea respectivă, Traian Băsescu. Timp de 10 ani, Camelia Bălțoi a prezentat știrile sportive la Digi 24, însă colaborarea cu Antena 1 avea să îi schimbe viața.

În anul 2020, vedeta a primit propunerea de a prezenta rubrica de sport de la Antena 1. În prezent, aceasta atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor, fiind o prezență răvășitoare.

Camelia Bălțoi a recunoscut că postul primit la Antena 1 i-a adus și mai multă celebritate, fiind încântată de colaborare și de colegii de breaslă.

„A fost de poveste sau… ca la TV. Un telefon primit într-o dimineață, când nici nu te gândești că din acel moment ți se va schimba drumul în viață. La Antena Sport am parte de o echipă frumoasă, care are grijă de mine. Cred că de asta îmi place mult. Mă simt bine cu ei. Am alți oameni în jurul meu, se discută altfel, am parte de experiențe noi şi de proiecte interesante. Antena Sport e altceva în viața mea.”, a declarat aceasta.

La vârsta de 32 de ani, Camelia Bălțoi se bucură de aprecierea publicului și de succes în televiziune. Frumoasa prezentatoare este extrem de activă în mediul online, având un număr impresionant de urmăritori. 

La fel de apreciată de public este și colega ei de breaslă, prezentatoarea Olivia Păunescu. Aceasta are un trecut surprinzător și pasiuni de nebănuit.

Detalii surprinzătoare din viața frumoasei prezentatoare

Puțini sunt cei care știu cum este Camelia Bălțoi dincolo de lumina reflectoarelor. Prezentatoarea rubricii de sport de la Antena 1 este discretă când vine vorba de viața privată, fapt care a stârnit curiozitatea publicului.

Vedeta de la Antena 1 a renunțat să dea examenul în Magistratură pentru o carieră în televiziune. În prezent, aceasta este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri sportive din showbiz-ul autohton.

Dincolo de succes, frumoasa Camelia Bălțoi este modestă când vine vorba de celebritate. Mai mult, aceasta a recunoscut că este perfecționistă și își dorește mereu să evolueze.

„Nu sunt o vedetă. Vedete sunt la Hollywood. Prin prisma profesiei, însă, sunt o persoană publică. Trebuie să adopt un comportament moderat în tot ceea ce fac. Să fiu un exemplu. Dar asta ar trebui să facă toată lumea.”, a precizat aceasta.

Prezentatoarea de știri sportive trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Botea, de profesie regizor. Cei doi formează un cuplu de 10 ani, însă sunt rezervați în apariții la evenimentele mondene.

Spre deosebire de Camelia Bălțoi, colega ei de la Antena 1, Iuliana Pepene, a avut o relație controversată cu un bărbat celebru din România, fiind propulsată în atenția publicului.

Camelia Bălțoi este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri sportive. Vedeta se bucură de succes în televiziune și atrage privirile tuturor la fiecare apariție în showbiz-ul autohton.

Adauga un comentariu