Actualitate

Iuliana Pepene și Dragoș Bercea s-au despărțit. “Nu toate relațiile duc la căsătorie”

Publicat: 07 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iuliana Pepene și Dragoș Bercea s-au despărțit. Nu toate relațiile duc la căsătorie
Stirista Iuliana Pepene si chef-ul Dragos Bercea si-au spus adio

Prezentatoarea de știri Iuliana Pepene și chef-ul Dragoș Bercea s-au despărțit de ceva timp, iar mai multe detalii din mediul online confirmă asta. Cei doi formau un cuplu încă din anul 2019 când frumoasa prezentatoarea anunța că se iubește cu celebrul bucătar Dragoș Bercea.

Toți pretendenții acesteia au primit pe atunci informația cu inima frântă.

Iuliana Pepene și Dragoș Bercea s-au despărțit

Timpul a trecut și iată că Iuliana Pepene este din nou singură. Surse din anturajul celor doi susțin faptul că aceștia nu mai sunt împreună de ceva vreme. Despărțirea nu ar fi fost una tocmai amicală, iar știrista a plasat mai multe indicii în această direcție pe rețelele de socializare.

Cu toate că cei doi încă se urmăresc pe anumite platforme online, Iuliana a șters toate fotografiile în care apăreau împreună. Nici Dragoș nu s-a lăsat mai prejos și nici el nu s-a mai afișat alături de bomba-sexy în vreo imagine, fie că vorbim despre Facebook sau Instagram, încă din luna aprilie a acestui an.

Când toată lumea se aștepta să îmbrace rochia de mireasă, prezentatoarea Observator Matinal a dezvăluit că nu toate relațiile sunt menite să se transforme în… căsnicii!

„Nu toate relațiile duc la căsătorie, unele te vor ajuta să descoperi noi restaurante”, a scris Iuliana Pepene, în secțiunea „story”, de pe Instagram.

Cine este Iuliana Pepene

Iuliana Pepene s-a născut pe 26 aprilie 1991 în Brașov. Aceasta are 55 de kg și o înălțime de 1.70 m. Frumoasa blondină este prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1. Iuliana susține că urăște compromisurile și că singurul lucru pe care l-a făcut în această direcție este acela de a se muta în Capitală.

S-a înscris la Intact Media Academy şi până să finalizeze studiile a fost cooptată în echipa Antenei 1. Printre pasiunile acesteia se numără motociclismul și tot ce ține de adrenalină. Este copilot la raliuri și, în trecut, a fost implicată într-o relație cu Eduard Fuerea.

Iuliana Pepene are un trup de invidiat și nu de puține ori a primit întrebări cu privire la dietele pe care le urmează.

“Toată lumea mă întreabă dacă am nutriţionist, ori dacă merg frecvent la sală. Ei bine, nu! Muncesc mult, alerg de colo-colo, sunt o fire foarte activă şi cred că asta mă ţine în formă. Iar când mi-e foame, mănânc sănătos, legume şi fructe culese cu mâna mea din grădina bunicilor de la Braşov, sau caut în supermarket ce e mai bun, deşi nu se compară cu produsele de acasă”, spune Iuliana.

De curând Iuliana Pepene s-a despărțit de iubitul ei, chef Dragoș Bercea, cu care forma un cuplu din anul 2019. Recent, în presă au apărut zvonuri cu privire la faptul că și fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto Dumitrescu, s-a despărtit de fotomodelul Alexandra.

Toto Dumitrescu, unul din copii celebrului fotbalist, apărea la începutul lunii iulie în compania unui frumos fotomodel. Acum, Alexandra a șters toate fotografiile pe care le avea alături de acesta pe rețelele de socializare.

Adauga un comentariu