Cancan

Camelia Mitoșeru are o biografie foarte interesantă. Ce probleme are actrița în vârstă de 71 de ani

Publicat: 15 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Camelia Mitoșeru are o biografie foarte interesantă. Ce probleme are actrița în vârstă de 71 de ani
Camelia Mitoșeru are o poveste de viață impresionantă

Camelia Mitoșeru are o biografie de vedetă, la vârsta de 71 de ani. Talentul și frumusețea sa i-a adus multe oportunități și suferințe. Ajunsă la bătrânețe, marele ei regret este că nu a putut avea o familie fericită. Camelia Mitoșeru este mama celebrului Mihai Mitoșeru, prezentator de televiziune din România, cunoscut pentru emisiunea Se strigă darul de pe Kanal D.

Camelia Mitoșeru se confruntă cu probleme de sănătate. Aceasta suferă de o tumoră cerebrală, motiv pentru care, anul acesta, a avut de două ori nevoie de îngrijiri medicale. Actrița și-a descoperit această boală în urma unui control medical. La începutul anului, Camelia Mitoșeru a fost operată și a trebuit să scoată din buzunar peste 10.000 de euro. Pentru a putea plăti, Camelia Mitoșeru a apelat la ajutorul fiului său, dar a cheltuit și o parte din banii pentru locul de veci.

Camelia Mitoșeru, biografie de vedetă

Talentul Cameliei Mitoșeru a fost apreciat și peste hotare. În majoritatea producțiilor în care a a jucat, a primit rolul principal. Acest lucru i-a adus multe oportunități, dar și suferințe. Deoarece ea și colegii de teatru erau plătiți pe spectacol și nu primeau niciun leu de la stat, libertatea sa era îngrădită. Fiind actrița principală, nu i se permitea să rămână însărcinată deoarece acest lucru i-ar fi încurcat pe colegii săi. Pe lângă talentul de necontestat, în tinerețe Camelia Mitoșeru avea și un fizic de invidiat. În tinerețe, a cucerit multe inimi prin frumusețea sa.

La bătrânețe, Camelia Mitoșeru este mândră de cariera sa și se consideră o femeie împlinită din punct de vedere profesional, dar regretă că nu a putut avea o familie fericită. Camelia Mitoșeru s-a căsătorit la 20 de ani, cu Dan Mitoșeru. Cu toate acestea, căsnicia s-a sfârșit la 5 ani după nașterea lui Mihai, iar tatăl său nu a contribuit cu nimic la educarea și creșterea copilului. Dan Mitoșeru era regizor. Motivul divorțului a fost acela că toți banii câștigați de către Camelia erau luați de soțul său, iar acesta avea un comportament foarte rece față de ea și de copil. După divorț, Camelia Mitoșeru și fostul ei soț nu am mai ținut legătura.

Ce sfaturi are pentru tinerele femei

Cu privire la întemeierea unei familii, actrița le sfătuiește pe tinerele femei să își aleagă din tinerețe un bărbat cu care să trăiască bine. De asemenea ea le transmite să nu încerce să îl controleze pe unde a fost și cu cine, deoarece astfel riscă să distrugă o căsnicie frumoasă.

„Mi-am dorit familie, dar n-am avut. Vezi, astea sunt lucruri pe care nu le-am spus nimănui până acum și despre care mi-e foarte greu să vorbesc, nu știu dacă e bine să vorbesc. Am făcut tot ce s-a putut ca să am familie. Am oferit tot, am creat permanent momente de vis. Am suferit patru ani, după care mi-a trecut. Dar ce mi s-a întâmplat mie după 2000 încoace m-a pus tare mult pe gânduri”, recunoaște Camelia Mitoșeru.

Ce probleme de sănătate are actrița

La începutul acestui an, Camelia Mitoșeru a fost diagnosticată cu boala meningiom și suferit o operație de creier. Boala meningiom este o tumoră la nivelul creierului care, lăsată netratată, poate cauza chiar decesui pacientului. Mama lui Mihai Mitoșeru a aflat că are această tumoră atunci când și-a făcut un control de rutină la cap, în urma unor simptome îngrijiorătoare. Controlul a avut loc într-un cabinet privat, mai exact la domnul profesor Ciurea. Această boală apare cel mai des la femeile care intră la menopauză. Operația a fost amânată datorită dozelor insuficiente de sânge.

Pentru a remedia această situație, Mihai Mitoșeru a apelat la fanii de pe rețelele de socializare, care s-au mobilizat și au donat în număr mare. După ce Camelia Mitoșeru s-a întors acasă, fiul său a postat pe Facebook un mesaj prin care le mulțumea tuturor celor ce au donat sânge, dar și medicilor care au efectuat operația. Pe data de 9 noiembrie 2021, actrița a avut nevoie din nou de îngrijiri medicale. Chiar dacă nu a putut să își viziteze mama ceva timp, Mihai Mitoșeru a ținut permanent legătura cu doctorița care a îngrijit-o. De asemenea, s-a rugat neîncetat la Dumnezeu ca mama sa să se însănătoșească. Așadar, Camelia Mitoșeru este o actriță cu o biografie impresionantă, iar la vârsta ei înaintată se confruntă cu grave probleme de sănătate.

Adauga un comentariu