Cancan

Camelia Mitoșeru, în vârstă de 70 de ani, a fost operată pe creier. Cum se simte acum

Publicat: 07 apr. 2021
Camelia Mitoșeru vârstă
Cunoscuta actriță Camelia Mitoșeru va împlini 71 de ani de Sfântul Gheorghe

Cunoscuta actriță Camelia Mitoșeru, în vârstă de 70 de ani, a trecut prin clipe grele în urmă cu două luni, fiind operată pe creier. Artista avea o tumoare necanceroasă care trebuia îndepărtată chirurgical de urgență. Chiar dacă operația a fost un real succes, Claudia Mitoșeru a întâmpinat și mici complicații, care au făcut-o să petreacă mai multe zile în spital. În momentul de față, se simte mult mai bine, chiar dacă încă este slăbită după operație.

Acum, la mai bine de două luni de la operație, mama lui Mihai Mitoșeru se simte mult mai bine și spune că a renăscut. Actrița este nespus de bucuroasă că a trecut peste această încercare și are credința că totul va fi bine de acum încolo. Camelia Mitoșeru mai spune că nu s-ar fi descurcat fără ajutorul fiului ei Mihai, care a fost alături în tot acest timp.

Cum se simte după operaţia pe creier

Zilele trecute, Camelia Mitoșeru a vorbit pentru prima dată, la o emisiune televizată, despre momentele cumplite prin care a trecut. Oricum, îndrăgita actriță se declară o fire foarte optimistă, iar în prezent starea ei de sănătate este foarte bună.

„A fost grea operaţia şi a durat foarte mult! Mulţumesc lui Dumnezeu, mă simt excelent! Acum ies singură. Ies în curte cu căţelul de două ori pe zi. Deci mă simt foarte, foarte bine! A stat Mihai o grămadă de timp, pe urmă am fost iarăşi în spital pentru recuperare, bineînţeles”, a precizat Camelia Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru vârstă

O informație care aproape lipsește cu desăvârșire în presa mondenă autohtonă este legată de ce vârstă are mama lui Mihai Mitoșeru. Pe numele ei complet Camelia Georgeta Mitoșeru, actrița are 70 de ani, data nașterii fiind 23 aprilie 1950. Așadar, în curând, Camelia Mitoșeru împlinește vârsta de 71 de ani, iar ziua ei de naștere coincide cu ziua numelui, astfel că este o dublă sărbătoare. În urmă cu câțiva ani, Mihai Mitoșeru îi transmitea mamei sale cele mai calde urări cu ocazia aniverării și onomasticii:

”Astăzi (23 aprilie) e ziua de naștere şi de nume (o cheamă și Georgeta) a mamei mele! Mulțumesc pentru tot (începând cu faptul că exist), te iubesc de-mi crapă capul şi LA MULŢI ANI”, era urarea lui Mihai Mitoşeru.

Intervenția chirurgicală a lăsat urme

Operaţia complicată prin care a trecut Camelia Mitoșeru a lăsat urme vizibile asupra cunoscutei actrițe. La peste două luni de la intervenția chirurgicală, Camelia Mitoșeru nu mai are păr şi momentan poartă peruci. I-a fost într-adevăr greu dar artista a depășit momentele critice iar starea ei se îmbunătățește pe zi ce trece.

„O lună a fost foarte grea, într-adevăr, dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Întâi a stat Mihai cu mine, după aceea a venit fosta nevastă a lui Nae Lăzărescu, Elena, şi a stat şi ea cu mine. Ce să spun, m-am descurcat foarte bine! Acum sunt rasă în cap, port peruca. Deci tot părul ăla de care toată lumea întreba dacă e al meu sau nu, era al meu”, a mai spus actrița. Așadar, Camelia Mitoșeru, în vârstă de 70 de ani, a trecut cu bine peste acea cumpănă.
Adauga un comentariu