Cancan ultimă oră

Camelia Mitoșeru, transformată complet de boală. Cum arată acum actrița

Publicat: 24 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Camelia Mitoșeru, transformată complet de boală. Actrița a trecut prin momente dificile. Ea a fost diagnosticată cu o tumoră la nivelul creierului și a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Acum, Mihai Mitoșeru a transmis primele informații despre starea de sănătate a mamei sale.

Îndrăgită actriță a fost nevoită să petreacă mai multe zile în spital. Operația a avut succes, însă odată ajunsă acasă prezentatorul TV a fost nevoit s-o ducă iar la spital, cu o altă problemă de sănătate. Acum lucrurile s-au liniștit, s-au întors acasă, iar Mihai Mitoșeru a publicat și prima fotografie cu mama lui.

Camelia Mitoșeru, transformată complet de boală
Mihai Mitoșeru poate răsufla ușurat acum, când și-a adus mama acasă. El i-a anunțat pe toți că actrița că se simte bine și a mulțumit tuturor celor care au fost alături de ei în această perioadă. Amândoi zâmbesc și par că se bucură unul de compania celuilalt.

„Mama a venit acasă! Operația a fost un real succes, dar vârsta, tensiunea, frica, și-au spus cuvântul după! A trebuit sa meargă iar la spital, dar acum e bine! Mulțumim din suflet domnului profesor Ciurea și tuturor celor de la spital care au pus-o pe picioare într-un timp record! Aceasi recunoștință pt toți cei care s-au gândit la noi zilele astea! Sa dea Dumnezeu ca recuperarea să dureze cât mai puțin”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook, în dreptul imaginii cu mama sa.

Apel pentru Camelia Mitoșeru
Operaţia Cameliei Mitoşeru a fost amânată din cauza lipsei de sânge din inventarul spitalului. În acel moment mai mulţi apropiaţi ai prezentatorului TV au făcut apel la cunoscuţi pentru a îi îndemna să doneze sânge, printre care și Oana Roman.

„Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați specificați pentru Camelia Mitoșeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2”, a spus Oana Roman, printr-o postare pe pagina personală de Instagram.

Adauga un comentariu