Cancan

Camelia Mitoșeru, total schimbată după operația pe creier. Actrița spune că s-a născut pentru a doua oară

Publicat: 11 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Camelia Mitoșeru total schimbată după operația pe creier. Actrița spune că s-a născut pentru a doua oară
Mihai și Camelia Mitoșeru

Camelia, mama lui Mihai Mitoșeru, s-a recuperat miraculos în urma intervenției dificile pe care a suferit-o la nivelul creierului. Aceasta a vorbit recent despre experința operației, despre perioada petrecută în spital și despre recuperarea sa. Camelia se consideră o fire optimistă cu toate că această experiență neplăcută i-a provocat o gaură în buget destul de mare.

Mama lui Mihai Mitoșeru este o femeie extrem de puternică, veșnic optimistă și a reușit să treacă peste cea mai mare cumpănă din viața ei. Începutul acestui an a fost greu pentru fosta actriță, care a primit un diagnostic total neașteptat. Atunci, medicii i-au spus Cameliei că are o tumoră la cap și că aceasta trebuie să fie operată cât mai repede. Curajoasă din fire, actrița a mers încrezătoare la operație. Chiar dacă recuperarea de după a fost mai dificilă, acum, Camelia Mitoșeru are toate motivele să răsufle ușurată.

Camelia Mitoșeru spune că a renăscut

Fosta actriță este într-o formă de zile mari. S-a mai îngrășat puțin, are părul scurt și este la fel de cochetă și elegantă cum o cunoaște publicul din România. Camelia Mitoșeru se simte foarte bine, este energică și voioasă, și nu a rămas cu sechele de la trauma prin care a trecut.

„Nu mi-e frică de nimic. Îmi place la nebunie să gătesc. Dacă nu mă făceam actriță, mă făceam sigur bucătăreasă. Toată ziua fac câte ceva în bucătărie. Acum nu mai văd fără ochelari, să citesc. Asta este singura problemă. Din punct de vedere fizic nu am absolut nimic”, a spus Camelia Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru a mai spus că în perioada de recuperare au fost alături de ea fiul ei, Mihai Mitoșeru, și Elena, fosta soție a lui Nae Lăzărescu.

Ce greutăți a întâmpinat mama lui Mihai Mitoșeru

Ei bine, situația a fost delicată încă de la început din cauză că marea actriță nu a putut fi operată la data programată inițial. Și aceasta se întâmpla din cauza lipsei de sânge cu care se confruntă spitalele din țara noastră. Însă după un apel făcut de Oana Roman în mediul online, oameni cu suflet mare au donat sânge, iar operația a putut avea loc.

Din fericire, Camelia Mitoșeru a reușit să depășească problema medicală cu care s-a confruntat. Chiar fiul său a fost cel care a ținut să-i înștiințeze pe oamenii care s-au rugat pentru ea și care i-au fost alături în această perioadă dificilă. Acum, actrița își petrece timpul relaxată, are grijă de cățelul ei, iese la plimbare, își face cumpărăturile și se simte bine, acesta fiind cel mai important aspect, fără de care celelalte nu ar fi fost posibile.

Adauga un comentariu