BZI LIVE

LIVE VIDEO – Campania de prevenire si combatere a cerșetoriei capătă contur în municipiul Iași! Luminița Munteanu, director DAS Iași, vorbește despre reducerea acestui fenomen – FOTO

Publicat: 23 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marți, 24 august 2021, începând cu ora 13:00, în studioul BZI LIVE revine Luminița Munteanu, directorul Direcției de Asistență Socială Iași, pentru a discuta despre campania de prevenire și combatere a cerșetoriei lansată la nivelul muncipiului, desfășurată prin intermediul instituției pe care o conduce. În cadrul emisiunii moderată de Roxana Caraiman, invitata va explica strategia elaborată pentru a reduce acest fenomen care a căpătat amploare în ultimii ani dar și care sunt măsurile de ajutorare și reintegrare în comunitate pentru persoanele fără adăpost. De asemenea, a început distribuirea pachetelor cu alimente de la Uniunea Europeană iar directorul DAS Iași va oferi toate detaliile privind numărul de beneficiari și modul în care se va putea intra în posesia ajutoarelor.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu