Eveniment-Social

Campania social-filantropică și educațională „Ghiozdanul tău  – bucuria mea” a ajuns la cea de-a doua ediție

Publicat: 28 aug. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Campania social-filantropică și educațională Ghiozdanul tău   bucuria mea a ajuns la cea de-a doua ediție
„Ghiozdanul tău  – bucuria mea” a ajuns la a doua ediție

În perioada 21 august – 4 septembrie 2023, Biroul de Asistență Socială al Protopopiatului Iași organizează cea de-a doua ediție a campaniei „Ghiozdanul tău – bucuria mea”

Scopul campaniei este acela de a strânge fondurile necesare achiziționării a minimum 50 de ghiozdane cu rechizite pentru școală, care vor fi donate.

„Ghiozdanul tău  – bucuria mea” a ajuns la a doua ediție

o poză cu niște copilașii care au primit ghiozdane
Campania este organizată de către Biroul de Asistență Socială al Protopopiatului Iași

Biroul de Asistență Socială al Protopopiatului II Iași organizează cea de-a doua ediție a campaniei social-filantropice și educaționale „Ghiozdănelul tău – bucuria mea”.

Scopul acesteia este de achiziționare a minimum 50 de ghiozdănele ce vor fi echipate cu rechizite în valoare de 300 de lei și donate către copilașii beneficiari ai Biroului de Asistență Socială al Protopopiatului II Iași, dar și altora din grupuri sociale vulnerabile, aflate în evidența parohiilor din cadrul Protopopiatului II Iași, din ciclul primar și gimnazial de învățământ.

„Dorim să strângem fondurile necesare pentru achiziționarea a minimum 50 de ghiozdănele cu rechizite școlare, care vor fi dăruite copiilor beneficiari ai Biroului de Asistență Socială al Protopopiatului II Iași, cât și altor copii din grupuri sociale vulnerabile, aflate în evidența parohiilor din cadrul Protopopiatului II Iași, din ciclul primar și gimnazial de învățământ. Cu ajutorul și sprijinul oamenilor care vor dona, minimum 50 de copii vor păși cu încredere și curaj în prima zi de școală”, declară Agnes Bianca Țăpușă, asistent social.

Pentru un copil aflat în dificultate, un ghiozdan cu rechizite reprezintă un nou început spre o viață mai bună

o poză cu niște ghiozdane
Pentru un copilaș aflat în dificultate, un ghiozdan cu rechizite reprezintă un nou început spre o viață mai bună

Biroul de Asistență Socială și-a propus să vină în sprijinul copiilor din parohiile sărace ale protopopiatului, pentru a preveni abandonul școlar.

„Un ghiozdan cu rechizite poate reprezenta, la început de an școlar, un nou început, spre o viață mai bună, pentru un copil aflat în dificultate. Astfel, prin acest proiect ne-am propus să venim în sprijinul copiilor din parohiile sărace ale protopopiatului, pentru a preveni abandonul școlar. Împreună putem aduce un plus în educația copiilor din familiile defavorizate”, adaugă Agnes Bianca Țăpușă.

Puteți dona atât bani, cât și produse la sediul Biroului de Asistență Socială, strada Ion Neculce, nr. 36, Iași, sau prin depunere în contul RO36 CECE B000 30RO N082 3647, cu mențiunea „ghiozdan”.

La prima ediție a campaniei „Ghiozdănelul tău – bucuria mea” au fost achiziționate 62 de ghiozdane complet echipate, iar aceasta va deveni un proiect de durată, unde copiii aflați în nevoie vor fi ajutați în măsura posibilităților.

Tags:
Comentarii
  • Nefericit titlu de campanie ales! Ghiozdanelul tau, bucuria mea???? Asa spun cei care buzunaresc copiii la scoala de bani, care le iau mancarea, care obliga la „taxe de protectie”….

Adauga un comentariu