Cancan ultimă oră

Când o s-o vedem pe Carmen de la Sălciua, din nou, mireasă?! Cântăreața a dat vestea cea mare

Publicat: 09 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Când o s-o vedem pe Carmen de la Sălciua din nou mireasă Cântăreața a dat vestea cea mare
Frumoasa artistă și fostul ei soț, Culiță Sterp, au mers pe drumuri diferite, iar cântărețul are acum o altă famile

Fanii vor să-o vadă, din nou, pe Carmen de la Sălciua îmbrăcată în rochie de mireasă! Vedeta, îndemn pentru bărbatul care o iubește!

Carmen de la Sălciua, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară, a făcut o nuntă ca-n basme, în urmă cu mulți ani, însă fericirea n-a fost de partea ei la acea vreme, căci a divorțat.

Frumoasa artistă și fostul ei soț, Culiță Sterp, au mers pe drumuri diferite, iar cântărețul are acum o altă famile. Carmen nu și-a refăcut viața și nu s-a afișat cu niciun bărbat, de ceva vreme. Singura ei relație publică a fost cu Cosmin Isăilă, care a luat sfârșit. Cei doi au rămas în relații de prietenie. 

De atunci, Carmen de la Sălciua nu a mai vorbit despre niciun bărbat prezent în viața ei, însă a dat mereu semne că vrea să-și întemeieze o familie și să aibă copii. Sigur, atunci când va fi voia Domnului, cum ar spune și cântăreața. Fanii acesteia sunt nerăbdători ca artista să-și refacă viața sentimentală după căsnicia eșuată cu cântărețul, Culiță Sterp. Aceștia vor să o vadă pe blondină, din nou, în rochie de mireasă. 

Carmen de la Sălciua, din nou în rochie de mireasă?!

Frumoasa artistă își dorește să îmbrace, din nou, rochia de mireasă și speră ca cel pe care îl iubește să vadă mesajul pe care l-a primit de la un internaut.

Artista pare încântată de ideea de a avea iar o nuntă ca-n povești, cu o persoană care să o iubească mult și să-i fie alături atât la bine, cât și la greu.

“Cel care ma iubeste, sper sa vada story ul asta”,  a spus Carmen de la Sălciua, pe contul ei de Instagram.

 

Adauga un comentariu