International

Cântăreaţă Lady Gaga oferă recompensă de 500.000 dolari pentru cei doi câini Bulldogi francezi

Publicat: 26 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cântăreaţă Lady Gaga oferă recompensă de 500.000 dolari pentru cei doi câini Bulldogi francezi
Eveniment nefericit pentru Lady Gata. Miercuri, 25 februarie 2021, cântăreaţă se afla în Roma, Italia pentru a turna o scenă dintr-un film. Cei doi câini ai săi, Bulldogi Francezi, erau plimbaţi de către o persoană care a fost împuşcată

Eveniment nefericit pentru Lady Gata. Miercuri, 25 februarie 2021, cântăreaţă se afla în Roma, Italia pentru a turna o scenă dintr-un film. Cei doi câini ai săi, Bulldogi Francezi, erau plimbaţi de către o persoană care a fost împuşcată, potrivit Reuters.

Vedetă nu a comentat în prima instanţă evenimentul. Cu toate acestea, departamentul de Poliţie din Los Angeles a confirmat faptul că miercuri seara doi buldogi francezi au fost furaţi după ce un bărbat de 30 de ani a fost împuşcat, pe bulevardul Sierra Bonita din Hollywood. Autorii se aflau într-un autoturism de culoare albă.

Recompensă de jumătate de milion de dolari pentru doi câini

În urmă cu două zile, bărbatul care îi plimba patrupezii lui Lady Gaga a fost împuşcat cu arma semi automată şi a fost transportat de urgenţă la spital. În aceste momente, el se afla în stare gravă potrivit LAPD.

Al treilea câine pe care-l plimba bărbatul a reuşit să scape, ajungând la cântăreaţă la scurt timp după incidentul grav.

În ultimele luni, tot mai multe furturi violente de buldogi francezi au avut loc în Statele Unite ale Americii, în ultimele luni.

Buldog francez, furat din San Francisco

Presa locală a publicat faptul că în luna ianuarie a acestui an, o femeie din San Francisco a fost atacată de bandă de hoţi armaţi care i-a furat un Bulldog francez. De asemenea, în luna octombrie 2020, un crescător de câini din Carolina de Nord a fost fost ameninţat cu un pistol şi au reuşit să fugă cu cinci pui.

Este cunoscut faptul că aceşti câini cu nasul smush pot fi vânduţi cu câteva mii de dolari fiecare. Fiind greu de crescut, dar foarte scumpi, aceasta a fost ţinta hoţilor în ultimele luni, potrivit declaraţiei lui Brandi Hunter, purtător de cuvânt al Clubului American de Kennel.

Acesta recomanda proprietarilor să nu mai publice fotografii cu aceşti patrupezi pe reţelele de socializare, mai ales dacă pozele includ informaţii despre locul în care locuiesc proprietarii.

Hoţii recurg la violenţa pentru a fura câinii. Vicepreşedintele companiei naţionale care recuperează câinii buldogi francezi, Andy Lopez, susţine că a instalat camere de supraveghere în jurul casei sale pentru a-şi proteja câinii de hoţi şi prădători.

Un câine a fost ales primar. Stăpâna: „A făcut multe campanii”

Un orășel din Kentucky a avut alegerile locale. Primarul este unul dintre cei mai controversați cetățeni ai localității. Nu mare le-a fost mirarea internauților atunci când vestea că un bulldog francez a devenit primar. Locuitorii și-au ales ca reprezentant al orașului pe un bulldog francez, în vârstă de șase luni.

Orășelul Rabbit Hash din Kentucky a publicat în presa locală faptul că se mândrește cu o tradiție ce are ca scos strângerea resurselor financiare pentru reparațiile necesare în comunitate. După cum este normal, din patru în patru ani, locuitorii aleg, dintre patrupedele necuvântătoare, un „primar”. Votul are echivalentul în bani, însemnând unui dolar. Valoarea totală a banilor strânși sunt investiți în reparațiile din oraș.

Anul acesta, în 2020, Rabbit Hash și-a ales drept „primar” un bulldog francez, în vârstă de doar șase luni, pe nume Wilbur Beast. Cățelul a ieșit câștigător dupa ce a primit circa 13.000 de voturi. Stăpâna primarului, Amy Noland, în vârstă de 43 de ani, a declarat pentru CNN că Wilbur Beast „a făcut multe campanii”, precizând că a apelat la social media și „a găzduit o mulțime de evenimente”. Wilbur „va lua lesa” de la actualul primar, Brynneth Pawltro, un pitbull desemnat câștigător în urmă cu patru ani, în anul 2016.

Adauga un comentariu