Cancan ultimă oră

Cântărețul MC Kevin s-a stins din viață la doar 23 de ani

Publicat: 18 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cântărețul MC Kevin s-a stins din viață la doar 23 de ani
Cântărețul MC Kevin s-a stins din viață la doar 23 de ani

Doliu imens în lumea muzicii. Un cunoscut artist s-a stins din viață la doar 23 de ani. Este vorba despre MC Kevin, un popular cântăreț brazilian. Care a fost cauza morții? Tragedia a avut loc la doar două săptămâni după ce s-a căsătorit.
Doliu în lumea muzicii după ce MC Kevin, un popular cântăreț brazilian, s-a stins din viață la vârsta de 23 de ani. Potrivit Daily Mail, acesta a murit duminică, după ce a căzut din camera de hotel situată la etajul 5, la doar două săptămâni după ce s-a căsătorit.

Potrivit sursei citate, Kevin Nascimento Bueno, cunoscut și sub numele de MC Kevin, a fost declarat mort în urma incidentului petrecut în Barra da Tijuca, un cartier select aflat pe plaja din Rio de Janeiro, Brazilia.

Artistul, care avea 8,6 milioane de fani, iar în urma incidentului a fost transportat în stare critică la spitalul Miguel Couto, unde ulterior s-a constatat decesul. De menționat este faptul că tragedia a venit la doar două săpătmâni după ce MC Kevin s-a căsătorit pe o plajă din Mexic cu Deolane Bezerra, o avocată specializată în criminalistică.

După moartea tragică a cântărețului, Deolane Bezerra a postat pe Instagram o fotografie cu aceștia îmbrățișați la nunta lor, alături de care a scris și câteva cuvinte înduioșătoare.

„Ești și vei fi mereu iubirea vieții mele, cea mai frumoasă iubire pe care am avut-o, omul care m-a iubit și m-a admirat cel mai mult! „Mergi cu Dumnezeu, băiete, te voi iubi mereu !!!’”, a scris Deolane Bezerra.

O reacție asemănătoare a veni și din partea mamei sale, care i-a adus un omagiu pe Instagram, dezvăluind într-o postare ultimele cuvinte pe care le-a auzit de la Kevin: „Mamă, te iubesc”.

Cine a fost MC Kevin
Kevin era originar din Sao Paulo și a lansat prima sa piesă în 2013. Hit-ul său „Cavalo de Troia”, cunoscut în limba engleză sub denumirea de „Trojan Horse”, din 2019 are sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

În ceea ce privește genul muzical, cântecele sale au făcut parte dintr-un gen de muzică creat în Sao Paulo în 2008, cunoscut sub numele de „funk paulista”. Versurile sale gravitează adesea în jurul mașinilor, motocicletelor, băuturii, femeilor și atingerea obiectivelor vieții.

MC Kevin a avut probleme și cu legea. Acesta a fost acuzat de calomnie și incitare la violență, după ce, la începutul anului 2021, a înjurat poliția și a postat filmările pe rețelele sociale.

Totodată, vecinii săi l-au denunțat poliției pentru încălcarea restricțiilor COVID-19 după ce s-a filmat în timp ce se plimba în aer liber imediat după ce a fost declarat pozitiv pentru COVID-19.

De menționat este faptul că, în aul 2019, acesta a fost arestat la un hotel din orașul Belo Horizonte, pentru consum de droguri. În momentul de față, poliția a anunțat că investighează moartea cântărețului de 23 de ani.

Adauga un comentariu