Cancan

Cântărețul Tom Parker a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală. Starul este determinat să lupte

Publicat: 13 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cântărețul Tom Parker a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală. Starul este determinat să lupte
Celebrul cântăreț Tom Parker a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală, în fază terminală. Medicii i-au dat acest verdict crunt

Celebrul cântăreț Tom Parker a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală, în fază terminală. Medicii i-au dat acest verdict crunt după ce a avut două crize puternice în vara acestui an. Artistul în vârstă de 32 de ani a dezvăluit că și-a pierdut cunoștința de două ori în această vară, așa că a decis să meargă la medic.

După mai multe analize medicii l-au diagnosticat cu o tumoare cerebrală.

Tom Parker a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală

Potrivit spuselor artistului, se află în fază terminală, iar speranța de viață la boala de care suferă este în jur de un an și jumătate. Parker este determinat să lupte pentru a supraviețui, deși nimeni nu îi dă mari speranțe. El a făcut anunțul pe rețelele de socializare și a precizat că este dispus să încerce toate variantele de tratament care sunt disponibile până la acest moment:

„Cu toții suntem absolut distruși, dar vom lupta cu asta până la capăt. Nu vrem tristețe, ci doar dragostea și gânduri bune… Vom încerca toate opțiunile de tratament disponibile”, relatează CNN.

Detail crunte de la primirea diagnosticului

Faptul ca ne aflăm în plină pandemie nu i-a permis soției sale să îi fie alături la aflarea veștii. Aceasta nu fost lăsată să intre în spital atunci când el a fost supus investigațiilor amănunțite. Cântărețul a dat detalii și despre momentele cumplite de la aflarea veștii și le-a povestit fanilor că nici până în acest moment nu a reușit să proceseze cu adevărat toate implicațiile acestie boli.

„Au tras perdeaua în jurul patului meu și mi-au spus: Ai o tumoare pe creier. Tot ce mi-a venit în gând atunci a fost: La dracu! Am fost în stare de șoc. Este glioblastom în faza a patra și au spus că este terminal. A fost foarte mult pentru mine… Încă nu am procesat toate implicațiile.”, a povestit Tom Parker pentru revista OK!Magazine din Marea Britanie.

Tom Parker a devenit cunoscut în perioada în care a făcut parte din The Wanted, o trupă de băieți celebră pentru hit-urile „All Time Low” și „Heart Vacancy”. Deși aveau mare succes în Marea Britanie și deveniseră cunoscuți și pe pan internațional, băieții au decis ca trupa să se destrame pentru că își doreau proiecte solo. Acum toți foștii colegi de trupă îi sunt alături lui Tom și se află în relații foarte bune.

Baiatul lui Kamara sufera de o boala grava

Micutul Leon Akim, baietelul lui Kamara si al Oanei, sufera de o boala grava care il impiedica sa fie independent.

Cand Leon s-a nascut au fost niste probleme. Are o forma de paralizie cerebrala si mi-a fost foarte greu. S-a nascut la 36 de saptamani si probabil din cauza ca nu l-au bagat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din aceasta cauza au aparut aceste probleme. Face acum o terapie, are o evolutie, din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent.

Artistul a putut fi vazut foarte des pe pagina sa de Facebook si pe cea de Instagram alaturi de baietelul lui. Cei doi petrec clipe minunate impreuna, iar Kamara a spus ca nu o sa renunte pana nu isi va vedea copilul bine.

Adauga un comentariu