International

Carantină de lux: Ce fac starurile care s-au izolat la domiciliul lor de cinci stele?

Publicat: 17 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Carantină de lux Ce fac starurile care s-au izolat la domiciliul lor de cinci stele

Celebrităţile încearcă să treacă cât mai uşor peste această perioadă, în care contactul social este limitat la minimum oriunde în lume, şi să se distreze cât pot de bine în ciuda faptului că nu ies din casă.

Sharon Stone, Emma Roberts şi Kendall Jenner s-au apucat de pictat, în timp ce Amanda Seyfried a început să împletească, iar Bella Hadid se plictiseşte de nu mai poate prin casă şi îşi face selfie-uri sexy, în plină pandemie. Cel mai simpatic dintre starurile americane care au ales să se autoizoleze este Arnold Schwarzenegger, care încearcă să profite la maximum de timpul petrecut în casa lui extravagantă.

Starul de 72 de ani îi îndeamnă pe oameni să stea acasă în plină pandemie şi să respecte regulile impuse de autorităţi în statul lor. După ce s-a filmat spălându-se bine de tot pe mâini, fostul guvernator al Californiei a arătat lumii întregi cu cine s-a izolat el acasă. Cu poneiul Whiskey şi măgăruşul Lulu, animalele lui de companie!

“Staţi acasă cât mai mult posibil! Ascultaţi sfaturile specialiştilor, ignoraţi-i pe idioţi! O să trecem peste asta cu bine împreună!”, s-a adresat Terminator întregii lumi de la masa lui de bucătărie, avându-i alături pe poneiul Whiskey şi pe măgăruşul Lulu.

Adauga un comentariu