Cancan ultimă oră

Care a fost ultimul mesaj trimis de către Ivan Patzaichin chiar din spital

Publicat: 06 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Ivan Patzaichin a murit ieri în spitalul Elias, la vârsta de 71 de ani, după o lungă suferință și o luptă imensă cu boala. Marele sportiv și-a dat ultima suflare în brațele medicilor, însă cu doar două zile în urma spunea că lucrurile merg spre bine. Ce mesaj i-a scris acesta jurnalistului Gabi Safta.

Vestea ca Ivan Patzaichin a plecat dintre noi a provocat multă durere în rândul românilor, el fiind unul dintre sportivii de seamă ai României. Acesta a murit ieri în spitalul Elias, după o lungă perioadă în care a stat în spital luptându-se cu cancerul pulmonar de care suferea.

Care a fost ultimul mesaj trimis de către Ivan Patzaichin

Jurnalistul Gabi Safta a împărtășit cu urmăritorii de pe pagina sa de socializare un ultim mesaj pe care Ivan Patzaichin i l-a transmis cu doar două zile înainte de a ne părăsi pentru totodeauna. Marele sportiv spunea în mesaj că lucrurile merg spre bine, însă din păcate două zile mai târziu aflam de moartea sa.

”Este spre bine. Mulțumesc”, i-a răspuns Ivan Patzaichin lui Gabi Safta, la mesajul cu privire de starea sa de sănătate.

Trupul fără viață al lui Ivan Patzaichin, depus azi la Muzeul Clubului Sportiv Dinamo

Începând cu ziua de azi, de la ora 12, toți cei care l-au admirat pe Ivan Patzaichin îi pot aduce marelui sportiv un ultim omagiu la Muzeul Clubului Sportiv Dinamo, acolo unde trupul său neînsuflețit va fi depus până în ziua înmormântări.

Din păcate ieri a fost o zi de doliu uriaș pentru România, asta deoarece la doar câteva ore distanță de la vestea morții lui Ivan Patzaichin, lumea teatrului românesc și a filmului a mai pierdut o mare personalitate.

Ion Caramitru, în vârstă de 79 de ani, a plecat dintre noi, el dându-și ultima suflare în același spital în care și sportivul a decedat.

Adauga un comentariu