Cancan ultimă oră

Care era cel mai mare regret a lui Cornel Galeș. Un apropiat a făcut dezvăluiri emoționante

Publicat: 08 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cornel Galeș s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, în urma unui tragic accident de circulație, petrecut în Spania. S-a aflat că fostul soț al Ilenei Ciuculete se afla la volan. A fost azvârlit din automobil. Totul s-a petrecut sub ochii îngroziți ai prietenului alături de care se afla în mașină.

Cornel Galeș a lăsat moștenire toată averea lui fetei sale. Nu multă lume știe că fostul soț al Ilenei Ciuculete avea o fiică din căsnicia anterioară. Dacă averea nu va fi revendicată de moștenitori, respectiv de Claudia sau de fratele lui, Marian, averea va reveni autorităților spaniole.

Cornel Galeș s-a confesat unui prieten înainte de a muri. A spus că nu îi este frică de moarte pentru că Ileana Ciuculete și-a dat ultima suflare în brațele lui, pe patul de spital. Mai mult decât atât, Cornel Galeș regretă faptul că nu a avut o relație mai bună cu fiica lui, rezultată din prima casătorie. A motivat acest fapt, spunând că mama ei nu a fost dispusă la mai mult.

Prietenul lui Cornel Galeș, dezvăluiri incredibile

Adrian, prietenul bun al lui Cornel Galeș, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile, în exclusivitate la Antena Stars. Potrivit spuselor lui Adrian, Cornel Galeș a murit pe data de 30 noiembrie și nu pe 1 decembrie, așa cum s-a spus inițial. Cornel Galeș a ieșit prin trapa mașinii, după accident, și astfel și-a găsit sfârșitul.

„A pierdut controlul volanului, au ieşit de pe autostradă, s-au răsturnat şi aia s-a întâmplat. Cornel nu avea centura de siguranţă, a ieşit prin trapă şi a murit”, a declarat Adrian.

Adauga un comentariu