Radio

Care este numele real al lui Emily Burghelea. Vedeta mai are un prenume de care se rușinează

Publicat: 08 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Care este numele real al lui Emily Burghelea. Vedeta mai are un prenume de care se rușinează
Pe numele real Emiliana Lăcrămioara Burghelea este fară dar și poate o vedetă în plină ascensiune în peisajul media românesc.

Emily Burghelea a devenit cunoscută ca asistentă TV la Acces Direct, ulterior declanșând un scandal monstru referitor la cazul Veronicăi Stegaru. Emily a participat și la show-ul de televiziune Bravo,ai stil de la Kanal D unde a ajuns până în finala sezonului 3.

În prezent, Emily Burghelea este una dintre prezentatoarele emisiunii Vobește lumea, de la PRO TV, cât timp Adela Popescu, Bogdan si Shurubel sunt in vacanță. Vedeta se poate mândri cu o carieră de succes, dar și o viață personală împlinită.

Care este numele real al lui Emily Burghelea

La 23 de ani, Emily se poate mândri cu o carieră de succes, dar și cu o familie minunată. Deși mulți o cunosc drept Emily, puțini sunt cei care știu cum o cheamă, de fapt, pe frumoasa blondină. Fosta asistentă de la Acces Direct a decis în liceu să își schimbe numele, deoarece nu îi plăcea ce nume au ales părinții pentru ea.

„Mă cheamă Emiliana Lăcrămioara Burghelea. Lăcrămioara, da. (râde) Dar, știi că mie îmi spuneau părinții Lăcrămioara? Până în clasa a IX-a, când m-am dus la liceu și am zis: „Eu nu pot să mă duc la liceu cu numele de Lăcrămioara. Să fie clar, mie nu-mi place!”. Eram foarte răzvrătită. Și, am zis: „O.K., îmi schimb numele pe Facebook. De acum, o să mă cheme Emily Burghelea”Nu știți că dacă iți schimbi numele, iți schimbi și destinul? Așa se zice. Treaba tare e că pe tata îl cheamă Emil. Emil, Emiliana’, a dezvăluit Emily pentru Click.

Emily Burghelea s-a căsătorit cu Andrei

Emily Burghelea se poate declara o femeie împlinită. La 23 de ani are o familie minunată alături de Andrei, bărbatul cu care s-a căsătorit și are și o fiică de un an. Bărbatul apare mereu mascat și preferă să-și păstreze identitatea secretă. Povestea lor de dragoste este una exact ca-n filme. Înainte să se căsătorească, cei doi au fost despărțiti 6 luni, iar separarea a fost neașteptată.

„Am o poveste foarte interesantă. Noi am fost și despărțiți. Am avut două relații. Prima s-a terminat groaznic. S-a terminat cu perfuzii. Adică, eu am suferit rău după el și ne-am reîntâlnit după 6 luni. Am spus: „Bine, suntem tot noi, dar mai diferiți, acum ne dorim amândoi o familie”. Efectiv, am ieșit la o masă ca niște oameni foarte maturi, desi eu aveam 21 de ani. El face 30 de ani. E matur, nu-i așa? „Vreau să o luăm pe calea asta, eu îmi doresc o familie, vrei să facem o familie împreună?”. De la prima întâlnire după despărțire. Ne-am înțeles foarte bine, de la prima vedere.’, a mai povestit frumoasa blondina.

Emily Burghelea a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu un an de zile, când a adus pe lume o fetiță minunată. Amedea a fost boteztaă în aceeași zi cu nunta părinților săi.

Totul a fost organizat ca la carte, iar mirii au fost atenți chiar și la cele mai mici detalii. Numele Amedea provine din latinescul „Amadeus”, ce semnifică „dragoste de Dumnezeu”.

Pe numele real Emiliana Lăcrămioara Burghelea este fară dar și poate o vedetă în plină ascensiune în peisajul media românesc.

Adauga un comentariu