Cancan

Care este salariul jurnalistului Cristian Tudor Popescu

Publicat: 10 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Care este salariul jurnalistului Cristian Tudor Popescu
Care este salariul jurnalistului Cristian Tudor Popescu

Care este salariul jurnalistului Cristian Tudor Popescu. Recent, au ieșit la lumină detalii impresionanate despre celebrul jurnalist Cristian Tudor Popescu.

Salariul uriaș al celebrului jurnalist a fost dezvăluit de un ziarist care l-a avut ca șef pe acesta la două publicații cunoscute din România la acel moment.

Cine este Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu este un scriitor admirat și un analist politic extraordinar, dar și unul dintre cei mai vechi gazetari din România. Jurnalistica sa e caracterizată de o înaltă plasticitate a limbajului, precum și de exprimarea de judecăți tăioase, inechivoce și pesimiste. După 1989, a lucrat la ”Adevărul”, ziar pe care l-a condus până în 2005. Împreună cu o parte din redacția ”Adevărul”, a fondat ”Gândul”, devenind directorul noului ziar. Între 2003 și 2006, a fost președinte al Clubului Român de Presă. În 2015, a părăsit ziarul ”Gândul”.  În prezent, este comentator la Digi24 și la Europa FM. A fondat ”Republica”, împreună cu Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru. Este doctor în cinematografie și media, cu o teză pe tema propagandei și manipulării în filmul românesc, membru al Uniunii Scriitorilor și Uniunii Cineaștilor din România.

Este urmărit de mulți ani și este foarte respectat. Întrebarea ”Care este salariul lui Cristian Tudor Popescu?” s-a aflat pe buzele multor români de-a lungul timpului și dacă și banii încasați lunar din CTP sunt pe măsura experienței sale vaste. Cel care a povestit câteva detalii picante despre Cristian Tudor Popescu este chiar Dan Popa, un fost ziarist de la ”Adevărul” și ”Gândul”, în perioadele în care Popescu conducea acele publicații.

Cât spune Dan Popa că ar fi salariul lui Cristian Tudor Popescu

Dan Popa susține că șeful său de la acea vreme l-a trimis să ia un telefon mobil pentru fiul său de la o companie, telefon care ar fi fost dat gratis special pentru CTP.

„Bossul avea atunci – și ştiam asta toți din redacție – vreo 10 mii de euro/lunar”, a dezvăluit atunci Dan Popa.

Cu toate că avea un salariu imens, Cristian Tudor Popescu era econom. Persoana subordonată celebrului jurnalist de la acea vreme mai menționează o întâmplare în care povestește că  Popescu era extrem de econom și că nu arunca cu banii pe lucruri nefolositoare.

”Îi murise tatăl care avea pe un carnet CEC suma de fix 13,25 lei. Mă cheamă prin telefonul scurt ca să mă roage să dau un telefon șefului CEC de la acea vreme (era Eugen Rădulescu). Care era ideea? Rădulescu să vină să-i aducă cei 13,25 lei, ca să nu trebuiască ditamai CTP să mergă el la CEC, să stea la cozi, să-l vadă lumea…I-am zis: pentru treishpelei? Lăsaţi-i încolo de bani, că nu…La care Mogulul: „Dane, tu crezi că Sârbu avea bani să ne cumpere dacă nu era cumpătat la bani?”, a mai spus subalternul lui Cristian Tudor Popescu.

Ce face Cristian Tudor Popescu în timpul liber

Cristian Tudor Popescu este una dintre cele mai puternice voci din România, mai ales în mediul politic, dar și în cel sportiv. Atunci când nu este la televizor, celebrul jurnalist își petrece timpul cu iubita sa, care este cu 20 de ani mai tânără decât el. Aceștia au fost surprinși în anul 2016 în zona Romexpo din București, unde și-au petrecut o zi întreagă la SPA. Potrivit unor surse, Cristian Tudor Popescu are o relație în continuare cu această domnișoară.

Adauga un comentariu